ofelia scrie:...fratilor .....pe unde v-ati ascuns ....?
....ai dreptate ...ce-o fii cu bucurosii ....pe unde or fii .....nynna scrie:in seara asta nu bomboane,nu sampanie ,nu cantec....linisteE!!!!!!!!!!!!!! :D :D
HALOUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Draga mea ..chiar nu pot sa-mi dau seama ..chiar totii?? :( :( :( :(ofelia scrie:....ai dreptate ...ce-o fii cu bucurosii ....pe unde or fii .....nynna scrie:in seara asta nu bomboane,nu sampanie ,nu cantec....linisteE!!!!!!!!!!!!!! :D :D
HALOUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
nynna scrie:Chiar ma simt singura si trista...!ce s-a intimplat cu voi..v-a cazut netul?sunteti bine?
Chiar sunt ingrijoata!chiar toti lipsiti ..doar ei si Ofelia stam pe forum ..doar apare cineva ! :D
Da asa-i .. !!!Chiar ma simt tare trista...doza me de bucurinol unde-i??....ofelia scrie:....motivat ....nemotivat ....dar sa stim si noi ......!)
) :D :D
...buna seara zana mea ....facem un trio ....? ce zici ....>?carmen scrie:Buna seara petrecaretilor. Am venit astazi si eu pregatita pentru cantatdar, n-am pentru cine sa cant
florina scrie:nynna scrie:Chiar ma simt singura si trista...!ce s-a intimplat cu voi..v-a cazut netul?sunteti bine?
Chiar sunt ingrijoata!chiar toti lipsiti ..doar ei si Ofelia stam pe forum ..doar apare cineva ! :D
Buna seara singuraticelor :D
carmen scrie:Buna seara petrecaretilor. Am venit astazi si eu pregatita pentru cantatdar, n-am pentru cine sa cant
carmen scrie:Buna seara petrecaretilor. Am venit astazi si eu pregatita pentru cantatdar, n-am pentru cine sa cant
carmen scrie:Buna ninuca. Am venit sa povestim.
Buna ofelia. Iti place ce pregatita sunt? ma asculti? Sa-ti cant ceva?
Buna surioara. Vrei sa ma asculti si tu?
...hai...zii ...te sacultam ....sa fie ceva mai saltaret ...ca de atata asteptare m-a cuprins somnul ....carmen scrie:Buna ninuca. Am venit sa povestim.
nynna scrie:Da asa-i .. !!!Chiar ma simt tare trista...doza me de bucurinol unde-i??....ofelia scrie:....motivat ....nemotivat ....dar sa stim si noi ......!)
florina scrie:carmen scrie:Buna seara petrecaretilor. Am venit astazi si eu pregatita pentru cantatdar, n-am pentru cine sa cant
zana canta.... hai la dans fetelornu de alta vad ca v-ati plictisit :)) :)) :))
carmen scrie:nynna scrie:Da asa-i .. !!!Chiar ma simt tare trista...doza me de bucurinol unde-i??....ofelia scrie:....motivat ....nemotivat ....dar sa stim si noi ......!)
'Prieten drag/ne cunoastem de-o viata/de anii si ani/langa mine te stiu'
Iti place ninuca cum cant?
...salut ,florina ....hai si tu in grup ....la cantat ....! :))florina scrie:carmen scrie:Buna seara petrecaretilor. Am venit astazi si eu pregatita pentru cantatdar, n-am pentru cine sa cant
zana canta.... hai la dans fetelornu de alta vad ca v-ati plictisit :)) :)) :))
ofelia scrie:...hai...zii ...te sacultam ....sa fie ceva mai saltaret ...ca de atata asteptare m-a cuprins somnul ....carmen scrie:Buna ninuca. Am venit sa povestim.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori