Nu eu am ..ofelia..zana ..nu incurca borcanele!!!! :D :D :)) :))carmen scrie:nynna scrie:mi-ar prinde si mie bine unastfel de cadou ZANA buna! :D :D :D :D
Doar ce ti-am facut cadou imprimanta, ce-ti mai trebuie? calculator nou ai, imprimanta BUUUUUUUUUUUUUUUUUNA ai
...buna seara bucuroaso ...pe unde mi-ai umblat .....hai ...da raportul ...ca nu mai tine ..... :)) :)) :))aetheia scrie:Seara buna, bucurie...plec tzopaind la citit!
:-* :-*
ofelia scrie:mamaaaaaaaaaaa....ce de bani .....!zana ,iti multumesc din sufletu meu candid ...de papugiu .... :-* :-* :-* ...fratilor ..hai ...luati si voi din bani ....ca -i din bogat ...cum zice ardeleanul ..... :)) :)) :))
nynna scrie:Nu eu am ..ofelia..zana ..nu incurca borcanele!!!! :D :D :)) :))carmen scrie:nynna scrie:mi-ar prinde si mie bine unastfel de cadou ZANA buna! :D :D :D :D
Doar ce ti-am facut cadou imprimanta, ce-ti mai trebuie? calculator nou ai, imprimanta BUUUUUUUUUUUUUUUUUNA ai
florina scrie:eu zic sa nu pleci ca aici e rost deaetheia scrie:Seara buna, bucurie...plec tzopaind la citit!
:-* :-*si de spus NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
![]()
![]()
![]()
maine
nynna scrie:Nu eu am ..ofelia..zana ..nu incurca borcanele!!!! :D :D :)) :))carmen scrie:nynna scrie:mi-ar prinde si mie bine unastfel de cadou ZANA buna! :D :D :D :D
....imi pare rau ca nu mai ai acces la calc ...cunosc sentimentul ....daca pleci...la culcare ...iti doresc sa ai un somn linistit ... >:D< :-* :xnynna scrie:dragelor .chiar acum cand s-au incins chful de cantec ,dan si voie buna..mai am 10 min si trebuie sa plec la nany...ca a venit baiatul si vrea si el..asat-i ..poate in viitorul apropiat primesc si eu un calculator ...vise maica ..vise maica!!!!!1 :D :D :D :)) :)) :))
carmen scrie:nynna scrie:Nu eu am ..ofelia..zana ..nu incurca borcanele!!!! :D :D :)) :))carmen scrie:nynna scrie:mi-ar prinde si mie bine unastfel de cadou ZANA buna! :D :D :D :D
Ninuca mai am una si pentru tineSi daca incrus borcanele trebuie sa mananc
sau sa plec la nani
..sper sa fie cu miere..ca sa se lipeasca mai multi banutii :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))florina scrie:nynna scrie:Nu eu am ..ofelia..zana ..nu incurca borcanele!!!! :D :D :)) :))carmen scrie:nynna scrie:mi-ar prinde si mie bine unastfel de cadou ZANA buna! :D :D :D :D
cu ce fel de dulceata borcanele?????
...asa ...asta ...daaaaaa dans......! :)) :)) :))florina scrie:hai si pe un ritm mai alert :D ca tot va era somn :)) :)) :))
ofelia scrie:....imi pare rau ca nu mai ai acces la calc ...cunosc sentimentul ....daca pleci...la culcare ...iti doresc sa ai un somn linistit ... >:D< :-* :xnynna scrie:dragelor .chiar acum cand s-au incins chful de cantec ,dan si voie buna..mai am 10 min si trebuie sa plec la nany...ca a venit baiatul si vrea si el..asat-i ..poate in viitorul apropiat primesc si eu un calculator ...vise maica ..vise maica!!!!!1 :D :D :D :)) :)) :))
....asa este ...usturoiul si tamiia indeparteaza ...relele.....carmen scrie:Ca sa fim in ton cu romantica, acesti palariosi tin departe spiritele rele, cica
florina scrie:
NU GONITI ZANA ...ca-i place dulceata de usturoi ... :)) :)) :)) asa zanuta draga ...si mai este si vineri :-* :-* :-*
ofelia scrie:....asa este ...usturoiul si tamiia indeparteaza ...relele.....carmen scrie:Ca sa fim in ton cu romantica, acesti palariosi tin departe spiritele rele, cica
carmen scrie:Ca sa fim in ton cu romantica, acesti palariosi tin departe spiritele rele, cica
nynna scrie:asa sa fie draga Zana!Dragele mele ..vreau ca inainte de a pleca ..va urez un somnik pufos,o noapte linistita.un weekend cat mai placut alturi de cei dragi..iar maine daca am liber la cal..sper sa-mi savurez cafeaua alaturi de voi!Pana atunci va pupik o sa-mi fie are dor de voi..si sa nu m-a uitati! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
adiem scrie:m-am intors...buna seara ,cam putini on line dar merge !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori