noapte buna florina .maine sa fi in forma la sectia de votare....! :-* >:D< :xflorina scrie:Dragelor bucuroase eu ma retrag ,
imi doresc sa mai stau si tot raman pe ganduri ...
Noapte buna si va pastrez in oglinda sufletului meuVa iubesc ! :-* :-* :-*
frumoasa esti mai claudia ....si ce tanara esti .....bine -ai sosit .... :-*CLAUDIA scrie:BUNA SEARA LA CEI CARE MAI SUNTETI,MAMA DAR AM LIPSIT CATEVA ORE SI VOI ATI SCRISSSSS LA GREU ,CE MA FAC ACUM CUM SA MA IMPART ?
florina scrie:Dragelor bucuroase eu ma retrag ,
Noapte buna si va pastrez in oglinda sufletului meuVa iubesc ! :-* :-* :-*
aetheia scrie:carmen scrie:aetheia scrie:citesc repede...repede....mai am cateva pagini., si ajung la mal.....
pregatitzi ceva de baut....dati drumul la muzica...sa-nceapa distractzia!:-* :x
Pregatitsa traiti si am pregatit si
cu muzica
mmultumescccccc! :-* :-*
....offff....alerg cititnd degeaba ultima pagina se tot indeparteaza......mai vreeau gheatzaaaaaa :)) :)) :))
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA LA CEI CARE MAI SUNTETI,MAMA DAR AM LIPSIT CATEVA ORE SI VOI ATI SCRISSSSS LA GREU ,CE MA FAC ACUM CUM SA MA IMPART ?
aetheia scrie:numai scriu nimik pana la ultima pagina.....am obosit deja.....dar nu ma las din dans
:)) :)) iiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
florina scrie:Dragelor bucuroase eu ma retrag ,
Noapte buna si va pastrez in oglinda sufletului meu
Va iubesc ! :-* :-* :-*
...sper sa rezisti .... :-* vezi si tu ca petrecerea este in toi .... :)) :)) :))adiem scrie:ofelia scrie:...ce faci draguto ....pe unde te-ai preumblat ...?adiem scrie:m-am intors...buna seara ,cam putini on line dar merge !)...somnic usor ninnutza ...!
ce sa ma preumblu ma asezasem la calculator cu tine si a venit sotul meu cu acte si pana acum m-am ocupat de el si am pregatit pentru maine cand vin copii la masa...uf, am cam terminat, noaptea sunt libera si fericita ca nu-mi mai propun decat calcu si somn !
acum cat oi rezista ...
ofelia scrie:...ai gre :)) :)) :)) turi....aetheia scrie:ofelia scrie:...buna seara bucuroaso ...pe unde mi-ai umblat .....hai ...da raportul ...ca nu mai tine ..... :)) :)) :))aetheia scrie:Seara buna, bucurie...plec tzopaind la citit!
:-* :-*
...fara raport....vreau sa ajung mai repede la ghetaza aia....raportul maine dimineatza la o zeama de varza :)) :))
carmen scrie:aetheia scrie:carmen scrie:aetheia scrie:citesc repede...repede....mai am cateva pagini., si ajung la mal.....
pregatitzi ceva de baut....dati drumul la muzica...sa-nceapa distractzia!:-* :x
Pregatitsa traiti si am pregatit si
cu muzica
mmultumescccccc! :-* :-*
....offff....alerg cititnd degeaba ultima pagina se tot indeparteaza......mai vreeau gheatzaaaaaa :)) :)) :))gata, comanda onorata
ai dreptate carmen ...este o frumoasa .... .... :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<carmen scrie:Mihaela, in avatar tu esti frumoasa cu printesa aceea in brate?
..lasa avatarul ...treci la dans.....! :)) :)) :))gabrielle scrie::-/ mi a disparut avatarul si mi sa micsorat semnatura :-/
gabrielle scrie:aetheia scrie:numai scriu nimik pana la ultima pagina.....am obosit deja.....dar nu ma las din dans
:)) :)) iiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
ce frumoase suntetii :x
ofelia scrie:..lasa avatarul ...treci la dans.....! :)) :)) :))gabrielle scrie::-/ mi a disparut avatarul si mi sa micsorat semnatura :-/
adiem scrie:aetheia scrie:carmen scrie:Mihaela, in avatar tu esti frumoasa cu printesa aceea in brate?
yepppp! Grasa si frumoasa! :)) :)) :)) :))
de acord cu ...frumoasa !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori