Pai dupa toate imaginile cu musculosii,dans din buric..m-am molipsit! :)) :)) :)) :))ofelia scrie::)) :)) :)) esti pusa pe sotii ,ninnutza ... :)) :)) :))
Pai dupa toate imaginile cu musculosii,dans din buric..m-am molipsit! :)) :)) :)) :))ofelia scrie::)) :)) :)) esti pusa pe sotii ,ninnutza ... :)) :)) :))
...SI-TI IESE DANSUL DIN BURIC ...? :)) :)) :))nynna scrie:Pai dupa toate imaginile cu musculosii,dans din buric..m-am molipsit! :)) :)) :)) :))ofelia scrie::)) :)) :)) esti pusa pe sotii ,ninnutza ... :)) :)) :))
ofelia scrie:gabrielleeee,pai d-asta-mi esti ....arunci vina pe citit si tu admiri muschiulosii ! :)) :)) :))
ofelia scrie:dragele mele ,la ROMANTICA a inceput emisiunea DRAGI MI-S CANTECELE NOASTRE ...
EU MA UIT LA ROMANTICA DAR POT SA VB SI CU VOI ... :-*gabrielle scrie:ofelia scrie:dragele mele ,la ROMANTICA a inceput emisiunea DRAGI MI-S CANTECELE NOASTRE ...
vizionare placuta ,daca te uiti ca la mine televizoarele sunt ocupate :(
.ofelia scrie:...SI-TI IESE DANSUL DIN BURIC ...? :)) :)) :))nynna scrie:Pai dupa toate imaginile cu musculosii,dans din buric..m-am molipsit! :)) :)) :)) :))ofelia scrie::)) :)) :)) esti pusa pe sotii ,ninnutza ... :)) :)) :))
AM UITAT PT O CLIPA CA LA C-TA SE DANSEAZA ....DIN BURIC ... :)) :)) :)) :)) :))nynna scrie:.ofelia scrie:...SI-TI IESE DANSUL DIN BURIC ...? :)) :)) :))nynna scrie:Pai dupa toate imaginile cu musculosii,dans din buric..m-am molipsit! :)) :)) :)) :))ofelia scrie::)) :)) :)) esti pusa pe sotii ,ninnutza ... :)) :)) :))
pai cum sa nu-imi iasa ..caind am avut asa coregrafi??Plus aici la constanta ,dansurile orientale sunt de notoritate... :)) :)) :)) ) )
>:D< MIE-MI PLAC TOETE CANTECELE POPULARE AUTENTICE DE PE TOT CUPRINSUL ROMANIEI .... :-* :-* :-*gabrielle scrie:imi place muzica ardeleneasca :)
ofelia scrie:>:D< MIE-MI PLAC TOETE CANTECELE POPULARE AUTENTICE DE PE TOT CUPRINSUL ROMANIEI .... :-* :-* :-*gabrielle scrie:imi place muzica ardeleneasca :)
SA FIE SA-TI OFER CATEVA ORE DE DANS ........... :-* :)) :)) :))...CE ZICI ....?gabrielle scrie:si mie imi place sa le ascult dar de dansat sau cantat nu sunt bata la astea
:)) :)) :)) ....DANSUL TE AJUTA SA SCAPI DE KILE .... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) HAIIIII NU TE CODIIIIIIII....! :)) :)) :))CU CAPUL .....O REZOLVAM CU LECITINA .... :)) :)) :))gabrielle scrie::-* mersi dar e greu ca eu sunt cam grea de cap si de corp la kilele mele ma misc ca m greu :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori