CLAUDIA scrie:DRAGII MEI DRAGI,EU MERG LA NANI CA SUNT PUTIN OBOSITA SI MAINE CRED CA O TAI PE UNDEVA CA E SOTUL MEU LIBER....VA PUP CU DRAG...
noapte buna, distractie placuta, si te asteptam sa ne spui cum a fost.
CLAUDIA scrie:DRAGII MEI DRAGI,EU MERG LA NANI CA SUNT PUTIN OBOSITA SI MAINE CRED CA O TAI PE UNDEVA CA E SOTUL MEU LIBER....VA PUP CU DRAG...
ofelia scrie:SOTUL MEU MA TOOT VEDEA CA MA INTRISTEZ CAND FECIORUL MEU IMI SPUNEA :,,GATA ,VREAU SI EU LA CALCULATOR .....ASA CA ACUM CATEVA ZILE IN URMA ,FECIORUL MEU MI-A ADUS UN CALC, PERFORMANT ....A FOST COMPLOTUL SOTULUI MEU CU FIUL MEU ....SI ACUM SUNT FERICITA CA POT FI ALATURI DE VOI .PRIETENII MEI BUCUROSI :-* :-* :-* >:D<
BUN VENIT ,DRAGA MEA, SA STII CA AI F. MULT DE CITIT ....PUPICI MULTI :-* :-* :-* :-* :-*aetheia scrie:mi-s pe aici! :D
am tema....ma-ntorc dupa ce va citesc! :-*
ofelia scrie:MULTUMESC FRUMOS ,ADITA ! CUM SA FAC SA AM SI EU O POZA PE AVATAR ? MA POTI AJUTA ? :-*
CE FACI ADIEM ,PE UNDE AI FOST ,ASTEPTAM LAMURIRI ... :-*adiem scrie:am venit si eu macar sa va spun noapte buna si sa mai citesc pe-aci
adiem scrie:inainte sa ma apuc de citit vreau sa spun BAFTA Malimai!
nu uitati maine tinem pumnii fetei si am eu o presimtire ca va veni bucuroasa de la examen ! >:D<
ofelia scrie:CE FACI ADIEM ,PE UNDE AI FOST ,ASTEPTAM LAMURIRI ... :-*adiem scrie:am venit si eu macar sa va spun noapte buna si sa mai citesc pe-aci
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori