nu le am doar am incercat :D
aetheia scrie::)) :)) :)) :))ofelia scrie:HAI SA DAM DE-UN ANTIDOT SA NU RAMANA DELOC :)) :)) :))adi scrie:aetheia scrie:
haideti cu totii la joc
din pamant sa iasa foc !
si din forumul asta tare
dati mai iute din picioare! :)) :))
virusii stau stau si se uita
cum forumul danseaza si canta
adiem scrie:adi scrie:aetheia scrie:
haideti cu totii la joc
din pamant sa iasa foc !
si din forumul asta tare
dati mai iute din picioare! :)) :))
virusii stau stau si se uita
cum forumul danseaza si canta
si acum la ora unu
canta adi ca nebunu"
scuze, n-am avut alta rima !
...BUCURATI-VA ,COPII... :)) :)) :))gabrielle scrie:primavara cu caldura si cu virusii mii si mii![]()
nu le am doar am incercat :D
ADIEM ,DACA NU E GLUMA ...ATUNCIVB IN PARTICULAR ....PUPICI MULTI :-* :-* :-*adiem scrie:Ofelia serios acum :da-mi tema pe care ai dori un cantec popular dar muzica cine o face ?
de versuri raspund eu mai ales ca de curand am avut o realizare
mai precis am supus criticii domnului Pruteanu (pe care il ador pur si simplu pentru spiritul sau viu ) o creatie si am obtinut maximul : nu m-a desfiintat !
poezia as putea sa o postez dar pur si simplu nu vreau s-o pun la dispozitia netului, se fura de pe net si una e sa dau eu la prieteni alta sa mi se ia !
am patit asa cu niste articole si m-a durut !
adiem scrie:adi iubire, daca mai stam mult chiar ca rasare soarele !
ce dumnezeu facem cu supergluu asta de pe tastatura ?
suntem dusi rau ...si la mine la usa asteapta salvarea (na, ca imediat ma molipsesc cand e vorba de prostioare !)
BRAVO ,GABRIELLE , ESTI CEA MAI TARE LA ...CHIUIT ... :)) :)) :))gabrielle scrie:si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :))
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII....VA SPUNE O FOSTA INRAITA FUMATOARE .....aetheia scrie:iuuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
ma duc la fumatoare! :))
ma duc sa ma improspatez...m-au obosit versurile astea!....sau mai bine spus, lipsa lor! :D
ofelia scrie:BRAVO ,GABRIELLE , ESTI CEA MAI TARE LA ...CHIUIT ... :)) :)) :))gabrielle scrie:si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :))
aetheia scrie:iuuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
ma duc sa ma improspatez...m-au obosit versurile astea!....sau mai bine spus, lipsa lor! :D
gabrielle scrie:iar fumezi sti ca fumatul dauneaza grav sanatatii :( si mai ales ca azi am auzit ca o tipa din televiziune sa prapadit din cauza fumatului :( dar nu vreau sa va intristez :-*
adi scrie:aetheia scrie:iuuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
da chiar ce am facut de nu ati mai compusss!!!?????
...DE CE ?TE-AU AMUTIT VERSURILE NOASTRE ? :)) :)) :))gabrielle scrie:ofelia scrie:BRAVO ,GABRIELLE , ESTI CEA MAI TARE LA ...CHIUIT ... :)) :)) :))gabrielle scrie:si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :))
:)) :)) :)) pai macar la atat :)) :)) dar maine iar numai pot vorbi
gabrielle scrie:iar fumezi sti ca fumatul dauneaza grav sanatatii :( si mai ales ca azi am auzit ca o tipa din televiziune sa prapadit din cauza fumatului :( dar nu vreau sa va intristez :-*
LIPSESTE ...MUZA ..... :)) :)) :))adi scrie:aetheia scrie:iuuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuuuu! :))
da chiar ce am facut de nu ati mai compusss!!!?????
adiem scrie:gabrielle scrie:iar fumezi sti ca fumatul dauneaza grav sanatatii :( si mai ales ca azi am auzit ca o tipa din televiziune sa prapadit din cauza fumatului :( dar nu vreau sa va intristez :-*
de Jana Gheorghiu zici ? a avut cancer saraca , stiu ca fuma mult dar nu toti care fumeaza..
avea 61 de ani ...era o super tipa lipsita de prejudecati , desteapta , om de omenie , sa-i fie somnul lin !
ofelia scrie:BRAVO ,GABRIELLE , ESTI CEA MAI TARE LA ...CHIUIT ... :)) :)) :))gabrielle scrie:si bag iar un iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori