Multumesc mult drga mea! :) :) >:D< >:D<ofelia scrie:NOAPTE BUNA NINNUTZA ,SA AI SI TU UN SOMN LINISTIT SI UN INCEPUT DE SAPTAMANA CU MULTA INSPIRATIE PT CREATIILE TALE :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
ofelia scrie:FELICITARI PT TOTI CONCURENTII ,AU AVUT O EVOLUTIE F. BUNA ... :x :x :xadi scrie:da felicitari tuturor!
adi scrie:ofelia scrie:...DE CE PLANGE ...? :(adi scrie:[plange andreea marin ...
ca nu s-a uitat nimeni la, surprize-surprize :))
toti eram ocupati cu fotbal si domnul presedinte
adi scrie:Jokep scrie:Cu ce mai va laudati?Adi te-ai descurcat cu mobila?
zici ca eu eram Bratt Pitt cand avea pojar..
m-am descurcat, am tarit-o, m-a tarait si ea pe mine... :))
ofelia scrie:SOTUL MEU MA TOOT VEDEA CA MA INTRISTEZ CAND FECIORUL MEU IMI SPUNEA :,,GATA ,VREAU SI EU LA CALCULATOR .....ASA CA ACUM CATEVA ZILE IN URMA ,FECIORUL MEU MI-A ADUS UN CALC, PERFORMANT ....A FOST COMPLOTUL SOTULUI MEU CU FIUL MEU ....SI ACUM SUNT FERICITA CA POT FI ALATURI DE VOI .PRIETENII MEI BUCUROSI :-* :-* :-* >:D<
adiem scrie:inainte sa ma apuc de citit vreau sa spun BAFTA Malimai!
nu uitati maine tinem pumnii fetei si am eu o presimtire ca va veni bucuroasa de la examen ! >:D<
florina scrie:malimai scrie:dragii mei,am luat examenul.Mama lui de examen!Cu mine se pune el!
adi scrie:dragi bucurosi in afara de vot , ce activitati ati mai avut
eu de ieri am zugravit, data fiind si absenta rezumtelor tevoziunii., azi, singur le-am pus la loc, sa vedeti distractie eu si mobilierul,
florina scrie:Buna ninus! acu te vazui... ce mai faci???
florina scrie:"fli nu mai soseste
or fi multe voturi de numarat
eu la cumpana am plecat
sa-mi ajut liliacu
ca e greu cu numaratu "![]()
"flacaul" meu drag ( sa fiu in ton cu starea voastra de azinoapte) :-* :-* :-*
adi scrie:"
daca nu ai strigat nu am venit dar bine ca ai terminat de numarat
ai castigat ceva o data cu acest referendum, nu ai uitat sa numeeeeeeri!
malimai scrie:adiem scrie:inainte sa ma apuc de citit vreau sa spun BAFTA Malimai!
nu uitati maine tinem pumnii fetei si am eu o presimtire ca va veni bucuroasa de la examen ! >:D<
multumesc.
dragii mei,am luat examenul.Mama lui de examen!Cu mine se pune el!
florina scrie:adi scrie:dragi bucurosi in afara de vot , ce activitati ati mai avut
eu de ieri am zugravit, data fiind si absenta rezumtelor tevoziunii., azi, singur le-am pus la loc, sa vedeti distractie eu si mobilierul,
si cum ai zugravit???? in roz???? ca doar suntem romantici![]()
![]()
florina scrie:adi scrie:"
am urlat .........si strigat dar....... :( :( :( apropo de numarat, doar pana la 10 si...o luam iar de la capat :)) :)) :))
adi scrie:ZANA scrie:CAFELUTA
SI NOI TE IUBIM
CE BUNA A FOST CAFELUTA
CE BINE A FOST ASEARA
CE BINE E MEREU AICI
adi scrie:florina scrie:adi scrie:"
am urlat .........si strigat dar....... :( :( :( apropo de numarat, doar pana la 10 si...o luam iar de la capat :)) :)) :))
de ce mai, va contraziceati ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori