....DE LA CINE ............ :)) :)) :))gabrielle scrie:wow asa de grav e ca ati si ragusit, eu nu am ragusit ca am baut ou :)) :)) :)) :))
.AM INTELES CA NU CRUD ......TE-AM INTREBAT .DE LA CINE ..............?gabrielle scrie::)) :)) :)) in orice caz nu crud :)) :)) cert e ca atat am ras ca mi am si revenit bine ca am si luat pastile
...MA BUCUR CA AM REUSIT SA TE INVESELESC DE LUNEA ......O SA FII BUCUROASA TOATA SAPTAMANA ....SI-APOI RASUL INTRETINE TENUL..... :)) :)) :)) :-* >:D<gabrielle scrie:hai ca am ras cu ouale astea :)) :))
....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
. MULTUMESC ASEMENEA ... :-* :-* :-* >:D<gabrielle scrie:sa ti traiasca si sa fie sanatosi :-* baietii ,nepotelul dar si voi :-*
BUNA NINNUTZA , SA-TI TRAIASCA SI TIE CEI 2 COPII SI TU SA TE BUCURI DE EI SI DE IMPLINIRILE LOR ... :-*nynna scrie:ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
Sa va traiasca si sa va bucuratii de ei toata viata voastra! >:D< >:D< >:D< >:D< :x :x
nynna scrie:ofelia scrie:....SA-TI TRAIASCA , SA TE BUCURI DE EI . SI EU AM TOT 2 BAIETI ....MARI ,UNU E ING. INFORMATICIAN SI CELELALT ,TEHNICIAN LA TELEVIZIUNEA PRIN CABLU ........AM SI UN NEPOTEL DE 1 AN SI JUMATATE ...gabrielle scrie:2 baietii :)
Sa va traiasca si sa va bucuratii de ei toata viata voastra! >:D< >:D< >:D< >:D< :x :x
Adina scrie:adi scrie:Buna Adina >:D< :-* ti-am cam dat de citit! :))Buna, Adi si tuturor bucurosilor ! Da, mi-ati dat de citit de am crezut ca se lasa seara pana termin eu si uite, acum trebuie sa plec ...Am fost anuntata de limuzina e-n parcare :D gata-gata de plecare !
Va imbratisez pe toti cu mare drag , si ......fie-va mila:)) :))
O ZI MINUNATA SA AVETI !
ofelia scrie:.AM INTELES CA NU CRUD ......TE-AM INTREBAT .DE LA CINE ..............?gabrielle scrie::)) :)) :)) in orice caz nu crud :)) :)) cert e ca atat am ras ca mi am si revenit bine ca am si luat pastile
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori