...EU DEJA AM GUSTAT DIN TORT ....ASTEPT DISTRACTIA ..... :)) :)) :))nynna scrie:carmen scrie:Pai nu? Dar azi vom bea sampanie ca avem 2 imparatese pe forum claudia si costina. Sper sa dea si ele ceva udatura :D
Pai nu-i normal..bem sampania pusa la rece de aseara de Claudia...
mancam tortuletl pecare l-a pregatit sarbatorita cu ajutorul de "bucatar" :
Si apoi dansam..nu??D :)) :)) :D :)) :D
gabrielle scrie:carmen scrie:. Am venit pentru de la ora 5. Ce faceti frumoaselor?
buna carmen :-* ceai beh mie nu mi place :(
carmen scrie:Pai nu? Dar azi vom bea sampanie ca avem 2 imparatese pe forum claudia si costina. Sper sa dea si ele ceva udatura :D
carmen scrie:malimai scrie:Multumim Claudia.NU POTI TRIMITE AJUTOARELE ALEA SI LA MINE?nU DE ALTA,DAR NU AM CHEF SA FAC MANCARE
Si mie mi-ar placea. Eu am chef sa fac mancare dar ... ce buna mancare faci cu ei :D
myky scrie:feteleee, mai puteti de atata tort si sampanie, ma bucur pentru voi ca va distrati si sunteti vesele, eu sunt in continuare la birou si" imi pica ochii-n gura de oboseala"
..AI GRIJA MYKY ,OBOSEALA DUSA LA EXCES DAUNEAZA GRAV SANATATII... :-*myky scrie:feteleee, mai puteti de atata tort si sampanie, ma bucur pentru voi ca va distrati si sunteti vesele, eu sunt in continuare la birou si" imi pica ochii-n gura de oboseala"
ofelia scrie:..AI GRIJA MYKY ,OBOSEALA DUSA LA EXCES DAUNEAZA GRAV SANATATII... :-*myky scrie:feteleee, mai puteti de atata tort si sampanie, ma bucur pentru voi ca va distrati si sunteti vesele, eu sunt in continuare la birou si" imi pica ochii-n gura de oboseala"
...s-ar putea sa TE apuce si cantatul zicand asa :VIN SOLDATII , TREC SOLDATII ,TARA-DARA BUMMMMMMM....! :)) :)) :)) :)) :)) :-*myky scrie:ofelia scrie:..AI GRIJA MYKY ,OBOSEALA DUSA LA EXCES DAUNEAZA GRAV SANATATII... :-*myky scrie:feteleee, mai puteti de atata tort si sampanie, ma bucur pentru voi ca va distrati si sunteti vesele, eu sunt in continuare la birou si" imi pica ochii-n gura de oboseala"
MAI ALES MINTALE, ai mei fac misto de mine si zic, ca o sa plimb sosonul prin parc
AM CREZUT CA TE-AI SUPARAT .! :-* :-* :-* >:D<myky scrie:nimic da' ce era sa zic? am bagat si eu o iconita, trebuie sa-mi fac o arhiva cu iconite "mai sugestive"
CU MULT DRAG ...CE MAI FACI DRAGA MEA ? :-*gabrielle scrie:buna searaaaaaaaaa am revenit si eu pe aici >:D< ma primitiiiiiiiiii? :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori