BUNA SEARA ...DU-TE SI TE ODIHNESTE SA FII MAINE FRES.... :-* :-* :-* >:D<Jokep scrie:Buna seara!Am venit decat sa va salut fiindca trebuie sa ma duc la nani maine am o zi grea sper sa fie bine.
gabrielle scrie:nu cred zana dar cum pui mereu cafea dimineata atunci sau pozat ca sa vezi ca o bea cu placere >:D< asa cum beau eu dimineata cand citesc :-*
..CUNOSC SANTIMENTUL...EU IL AM IN CASA (copilul -nepotelul)... :-* :-* :-*gabrielle scrie:te cred eu sunt inebunita dupa copii mici si e gelos al meu cel mic cand ma vede cu un copil mic in brate
carmen scrie:gabrielle scrie:da ambele din poza sunteti frumoase >:D<
Chiar sunt frumoase. Cafeluta este ca sa-mi faca mie in ciuda :(
...NOAPTE BUNA ,ZANA MEA CEA BUNA ,SA-TI FIE SOMNUL LIN SI MAINE SA AI O ZI FARA EVENIMENTE SUPARATOARE ..TE PUPICI MULTI :-* :-* :-*carmen scrie:Am plecat la somn iubitelor. O noapte de vis
ofelia scrie:MA RETRAG SI EU ....VA SPUN NOAPTE BUNA SA AVETI UN SOMN LINISTIT :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D< >:D<
...BUNA DIMINEATA ,ZANA MEA ,MULTUMIM DE TOATE ....ITI DORESC DIN SUFLET SA AI O ZI LINISTITA SI USOARA ....NE AUZIM MAI SPRE SEARA PT CA PLEC LA BUCURESTI :-* :-* :-*carmen scrie: Ziua buna somnorosilor. Scularea. Astazi am ascultat de chemarea si m-am dat jos. Nu v-am spus? Ieri i-am inchis pliscul la domnul tipator si m-am intors pe partea cealalta. Mai sa intarzii la serviciu, noroc ca pasarelele au concert la ora fixa si m-au trezit ele cu spectacolul lor. Daca tot m-am sculat ma gandesc sa fac si cafeluta ca doar nu o sa plecati care pe unde aveti treaba, fara sa beti cafea. este pregatit asa ca sa incep. Primul borcanas ramas pe masa de aseara este su sarbatoare. Peste ea adaug ganduri bune, multe urari de bine, un strop de asteptare, dar si unul de intelegere, apoi putina petrecere si veselie. Sa mai pun un strop de inviorare, optimism, vointa si un pic de bunavointa, cateva lingurite bune cu mangaiere, tandrete, bunatate, sinceritate, incredere, fericire, binecuvantare, multumire sufleteasca si multa, multa iubire. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta de astazi cu CANDOAREA COPILARIEI.
Va doresc o zi in care, macar pentru o secunda, sa fiti din nou copii
...BUNA DIMINEATA .M-AM TREZIT DE MULT.... :-*myky scrie:trezireaaaaaaa, pai daca stati noaptea pe forum normal ca a doua zi sunteti lenese, hai o zi frumoasa!
ofelia cum sa ma supar?
pai cine se supara ii taim nasu'
'neata carmen
merci pentru cafeluta!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori