carmen scrie:florina scrie:si unde-i costina???? :(
Asta nu stiu. Cred ca 'iubi' a ei a scos-o in lume sa se sampaneasca :))
carmen scrie:Fetelor, am uitat sa va spun. Azi am vazut un ingeras dolofan si care rade tot timpul. Il cheama victoras si este o dulceat de copil. Puiutul lui costina. Frumos copil. Pentru tine costina
...........AM GUSTAT DIN TORT ,E NEMAIPOMENIT DE BUN ASA CUM ITI ESTE SI SUFLETUL TAU . ITI DORESC SA AI VIATA CA UN SOARE STRALUCITOR , SA AI SANATATE ,CA-I MAI BUNA DECAT TOATE ,SA FII IUBITA DE CEI DRSGI SI PRETUITA LA ADEVARATA TA VALOARE DE TOTI SI TOATE . LA MULTI ANI ! :-* :-* :-* >:D</quote>:D< :-*ofelia scrie:COSTINA scrie:Buna dimineata scumpi prieteni, vreau sa va pupic pe toti cu mare drag si s aurez din suflet Caudiei LA MULTI ANI!
si tuturor care-si serbeaza azi onomastica.
In week-end nu am putut fi cu voi, ne-am plimbat non-stop si ..astazi..nu prea o sa stau pe net, am intrat acum sa urez LA MULTI ANI!
Si pt ca esti si ziua mea, v-am pregatit cu mare drag un tort din care sa gustam cu totii!
VA IUBESC NESPUS SI NE AUZIM MAINE!!
nynna scrie:COSTINA scrie:Buna dimineata scumpi prieteni, vreau sa va pupic pe toti cu mare drag si s aurez din suflet Caudiei LA MULTI ANI!
si tuturor care-si serbeaza azi onomastica.
In week-end nu am putut fi cu voi, ne-am plimbat non-stop si ..astazi..nu prea o sa stau pe net, am intrat acum sa urez LA MULTI ANI!
Si pt ca esti si ziua mea, v-am pregatit cu mare drag un tort din care sa gustam cu totii!
VA IUBESC NESPUS SI NE AUZIM MAINE!!
malimai scrie:florina scrie:de Costina stie cineva , ceva????
si eu vroiam sa intreb.nici ieri nu a fost.S-o fi intamplat ceva?
COSTINAAAAA,esti bine?
ofelia scrie:...BUNA DIMINEATA ,ZANA MEA ,MULTUMIM DE TOATE ....ITI DORESC DIN SUFLET SA AI O ZI LINISTITA SI USOARA ....NE AUZIM MAI SPRE SEARA PT CA PLEC LA BUCURESTI :-* :-* :-*carmen scrie: Ziua buna somnorosilor. Scularea. Astazi am ascultat de chemarea si m-am dat jos. Nu v-am spus? Ieri i-am inchis pliscul la domnul tipator si m-am intors pe partea cealalta. Mai sa intarzii la serviciu, noroc ca pasarelele au concert la ora fixa si m-au trezit ele cu spectacolul lor. Daca tot m-am sculat ma gandesc sa fac si cafeluta ca doar nu o sa plecati care pe unde aveti treaba, fara sa beti cafea. este pregatit asa ca sa incep. Primul borcanas ramas pe masa de aseara este su sarbatoare. Peste ea adaug ganduri bune, multe urari de bine, un strop de asteptare, dar si unul de intelegere, apoi putina petrecere si veselie. Sa mai pun un strop de inviorare, optimism, vointa si un pic de bunavointa, cateva lingurite bune cu mangaiere, tandrete, bunatate, sinceritate, incredere, fericire, binecuvantare, multumire sufleteasca si multa, multa iubire. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta de astazi cu CANDOAREA COPILARIEI.
Va doresc o zi in care, macar pentru o secunda, sa fiti din nou copii
ofelia scrie:PT. TOATE BUCUROASELE UN BUNA DIMINEATA CU MULT SOARE PE CERUL VIETII,SA VA MEARGA DIN PLIN IN CEEA CE V-ATI PROPUS SA REALIZATI ,NE AUZIM SPRE SEARA ....PLEC LA BUCURESTI ,AM SEDINTA LA SEDIUL SINDICATULUI -ARTIS , PANA ATUNCI VA IMBRATISEZ CU DRAG :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
adi scrie:Buna dimineata, nu am timp sa scriu ca intarzii la scoala. Va pup o zi buna, am luat cafeluta si am plecatttttttttttt
COSTINA scrie:Buna dimineataaaaaaaaa, revin si eu dupa un week-end cu plimbari si o aniversare cu familia:)
Dar , stiu ca ati luat Bucurinol, nu gluma :)
Ma grabesc a va citesc si va pupic pe toti :-*
nynna scrie:COSTINA scrie:Buna dimineataaaaaaaaa, revin si eu dupa un week-end cu plimbari si o aniversare cu familia:)
Buna dimineata Costina...soarele ti-a zambit in geam,Zana afacut cafeluta iar bucurosii de saluta si te saruta! :-* :-* :-* >:D< >:D<
malimai scrie:Buna Dimineata,suratelor.
Ati facut ochi?Ma duc in urma sa citesc vreo 10 pagini si ma intorc.
va tzuc :-*
COSTINA scrie:nynna scrie:COSTINA scrie:Buna dimineataaaaaaaaa, revin si eu dupa un week-end cu plimbari si o aniversare cu familia:)
Buna dimineata Costina...soarele ti-a zambit in geam,Zana afacut cafeluta iar bucurosii de saluta si te saruta! :-* :-* :-* >:D< >:D<
Buan dimineata, scumpa Nynna!sI EU VA SARUT CU DOR DE VORBA!
Va citeam..de la cap la coada si e foarte comic asa:)
carmen scrie:Fetelor, am uitat sa va spun. Azi am vazut un ingeras dolofan si care rade tot timpul. Il cheama victoras si este o dulceat de copil. Puiutul lui costina. Frumos copil. Pentru tine costina
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori