• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Mar Mai 22, 2007 11:49 am

CLAUDIA scrie:A VENIT SI PRIETENA MEA DE LA ARAD(CEA CU TABLOUL BUCLUCAS) S-A SIMTIT ATAT DE BINE CA NICI NU A OBSERVAT LIPSA LUI...

:)) Asadar ai scapat basma curata ...Si cand te gandesti cu cate solutii bune au sarit bucurosii in ajutor ImagineImagineImagineBine, c-a trecut !
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde CLAUDIA » Mar Mai 22, 2007 11:58 am

DA,PRIMISEM ATATEA SFATURI CA NU MAI STIAM LA CARE DIN ELE MA PUSESEM DE ACORD CU SOTUL MEU....DAR GATA A TRECUT DE DATA ASTA ,REVINE PESTE O LUNA..
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Mai 22, 2007 11:59 am

Pe cine vad eu la portita ? Imagine Buna , Myky ! Ce mai faci ? Esti la serviciu si mai tragi cu ochiu pe-aici ? Ca eu asa fac , dar nu spune nimanui :D
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Mai 22, 2007 11:59 am

GATA AM PLECAT LA TREABA ......REVIN MAI TARZIU...
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde myky » Mar Mai 22, 2007 12:02 pm

CLAUDIA scrie:DOAMNE CE DE MUSAFIRI AM AVUT IERI...DE DIMINEATA AM ARUNCAT 2 SACI DE GUNOI PARCA A FOST NUNTA..A FOST FOARTE FRUMOS..DAR CEL MAI FRUMOS CADOU L-AM PRIMIT DE LA VALI ..CAND A PLECAT LA SCOALA I-AM DAT 2LEI PT.INGHETATA LA ORA 16 CAND S-A INTORS A VENIT CU UN BUCHET DE 3 GAROAFE ROSII FRUMOASSSSEEE CAND L-AM INTRBAT DE UNDE A AVUT BANI MI-A ZIS CA ERAU BANII DE INGHETATA SI TOTUSI ,CU 2 LEI CUM SA CUMPERI FLORI INTR-O ZI DE SARBATOARE?MI-A ZIS CA S-A DUS LA FLORAREASA SI A INTREBAT-O DACA ARE CEVA FLORI LA 3 LEI CONVINS CA EL ARE 3 LEI IN BUZUNAR...DOAMNA PROBABIL IMPRESIONATA DE EL I-A FACUT UN BUCHET DAR CAND A SCOS BANI ERAU DOAR 2 LEI SI TOTUSI I L-A DAT ...CE SA VA SPUN SUNT O FERICITA ...

da , este cel mai frumos cadou, cel primit de la copil sa-ti traiasca si copilul si sotul sa fiti sanatosi!
myky
membru
membru

Mesajde hana » Mar Mai 22, 2007 12:03 pm

CLAUDIA scrie:GATA AM PLECAT LA TREABA ......REVIN MAI TARZIU...

spor..eu m-am oprit pt 2 minuet s avad ce-ati mai spus pe-aci..dar..gata cu joaca..trec la treabaaaaaaa
hana
membru
membru

Mesajde hana » Mar Mai 22, 2007 12:04 pm

Adina scrie:
CLAUDIA scrie:A VENIT SI PRIETENA MEA DE LA ARAD(CEA CU TABLOUL BUCLUCAS) S-A SIMTIT ATAT DE BINE CA NICI NU A OBSERVAT LIPSA LUI...

:)) Asadar ai scapat basma curata ...Si cand te gandesti cu cate solutii bune au sarit bucurosii in ajutor ImagineImagineImagineBine, c-a trecut !

corect :D
hana
membru
membru

Mesajde myky » Mar Mai 22, 2007 12:04 pm

Imagine Buna dimineata , Myky si ma bucur tare sa te vad pe-aici ! O zi frumoasa iti dorim si tie ! >:D<[/quote]

buna adina ma bucur sa te "vad"
myky
membru
membru

Mesajde myky » Mar Mai 22, 2007 12:05 pm

[/quote]
pisica cu ochii turkoaz...nu stiu daca ti-am spus bun venit ...daca nu, iti spun acum ![/quote]

multumesc de urare adim
myky
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:07 pm

Adina scrie:
nynna scrie:Draga adina atat si tie si tuturor celor care au de sustinut examene ,, va doresc din toata inima MULTA BAFTA!!!,va tinem pumnii strinsii si cu siguranta veti venii cu vesti minunate ..! :) :)

Imagine Buna, Nynnuca , draga mea ! Eu acum trag cu ochiu' si, cum te-am zarit, nu ma puteam abtine sa nu vin iute-iute sa te salut !

Multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile tale bune ! Te imbratisez cu drag ! Imagine

buna draga mea.....imbratisarile tale....mi-au adus multa bucurie... :) :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Adina » Mar Mai 22, 2007 12:09 pm

CLAUDIA scrie:DA,PRIMISEM ATATEA SFATURI CA NU MAI STIAM LA CARE DIN ELE MA PUSESEM DE ACORD CU SOTUL MEU....DAR GATA A TRECUT DE DATA ASTA ,REVINE PESTE O LUNA..

Peste o luna mai aveti vreo petrecere ? Ca de data asta a mers foarte bine ! Daca nu , venim noi cu solutii pana atunci sau eventual ne apucam noi sa pictam . Iti dai seama ce-o sa iasa ! :D Totul este sa ne dai tema !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:11 pm

CLAUDIA scrie:
COSTINA scrie:Gata, goneste-ma la curatenieeeee :-* >:D<

TE-AI GONII DAR NU POT SI EU SUNT IN ACEIASI SITUATIE,E CA DUPA RAZBOI LA MINE AU FOST SI MULTI COPII SI AU DEMOLAT CASA...

A VENIT SI PRIETENA MEA DE LA ARAD(CEA CU TABLOUL BUCLUCAS) S-A SIMTIT ATAT DE BINE CA NICI NU A OBSERVAT LIPSA LUI...

faptul ca ai avut momente minunate alturi de cei dragii si ca lipsa tabloului nu a fost sesizata.... inseama ...ca bucuria A TRONAT!Vezi cat de molipsitoare e?? :)) :)) :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:14 pm

CLAUDIA scrie:DOAMNE CE DE MUSAFIRI AM AVUT IERI...DE DIMINEATA AM ARUNCAT 2 SACI DE GUNOI PARCA A FOST NUNTA..A FOST FOARTE FRUMOS..DAR CEL MAI FRUMOS CADOU L-AM PRIMIT DE LA VALI ..CAND A PLECAT LA SCOALA I-AM DAT 2LEI PT.INGHETATA LA ORA 16 CAND S-A INTORS A VENIT CU UN BUCHET DE 3 GAROAFE ROSII FRUMOASSSSEEE CAND L-AM INTRBAT DE UNDE A AVUT BANI MI-A ZIS CA ERAU BANII DE INGHETATA SI TOTUSI ,CU 2 LEI CUM SA CUMPERI FLORI INTR-O ZI DE SARBATOARE?MI-A ZIS CA S-A DUS LA FLORAREASA SI A INTREBAT-O DACA ARE CEVA FLORI LA 3 LEI CONVINS CA EL ARE 3 LEI IN BUZUNAR...DOAMNA PROBABIL IMPRESIONATA DE EL I-A FACUT UN BUCHET DAR CAND A SCOS BANI ERAU DOAR 2 LEI SI TOTUSI I L-A DAT ...CE SA VA SPUN SUNT O FERICITA ...

asa gest...deosebit porint din inimioara lui mica si plina de dragoste ptr tine ..a compensat totul!Esti o mamica care are toate motivele sa fie fericita si mandra de printisorul ei VALY11 :) :) :)
Sa-ti taraiasca si te mai bucuri de astfel de surprize unice in felul lor! :-* :-* :-* :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Mai 22, 2007 12:14 pm

myky scrie:buna adina ma bucur sa te "vad"

Ce mai faci , Mihaela ? Esti cumva pe la treaba ? Eu cred ca am sa plec in curand , am ceva de pregatit pentru maine Imagine!

O zi minunata , Myky !
Ultima oară modificat de Adina pe Mar Mai 22, 2007 12:15 pm, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:15 pm

CLAUDIA scrie:AM PRIMIT MULTE FLORII SI IUBITUL MEU DRAG SOT MI-A ADUS UN INEL SI O PERECHE DE CERCEI DE ARGINT NU DE AUR DAR SUNT SUPER SI UN BUCHET DE FLORI FOARTE FRUMOS...SI CA SA MA LAUD IN CONTINUARE SI SOCRII MEI MI-AU ADUS O PERECHE DE PANTALONI DRAGUTI SI UN TRICOU ...

Sa le porti sanatoasa ...si sa mai primestii ;) ;) ;) ;) :-* :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:17 pm

COSTINA scrie:Foarte frumoase cadouri, sa le porti cu placere!!!
Esti iubita, se vede si asta e minunat!
Hai ca ma laud si eu un pic, de la iubi meu, pe langa flori am primit un colier modern in ton cu bratara de la Victor..tot de lemn :-*
De la fratele meu o aplica pt baie..ca noi avem deocamdata becuri simple peste tot si de la parinti..vedem in week-end :-*

Si tu draga mea sa le porti sanatoasa,,si sa mai primesti multe alte cadourii..ca meritati sunteti mamaici de mamici si ,frumoase si bucuroase! :) :) >:D< >:D< :x :x ;)) ;))
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 22, 2007 12:18 pm

felicitari pentru batatul tau sury si nepotelul meu :-* ma bucur ca ai avut o zi asa de frumoasa si ca prietena nu a vazut lipsa tabloului :)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Mai 22, 2007 12:19 pm

VA DORESC O ZI MINUNATA , BUCUROSI DRAGI !

Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 22, 2007 12:20 pm

COSTINA scrie:Foarte frumoase cadouri, sa le porti cu placere!!!
Esti iubita, se vede si asta e minunat!
Hai ca ma laud si eu un pic, de la iubi meu, pe langa flori am primit un colier modern in ton cu bratara de la Victor..tot de lemn :-*
De la fratele meu o aplica pt baie..ca noi avem deocamdata becuri simple peste tot si de la parinti..vedem in week-end :-*

ma bucur sa aud ca ai primit atatea cadouri dar cel mai important fiind de la printisorul tau :)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 22, 2007 12:21 pm

buna bucuroaselor >:D< :-*
pa adina mult succes in ce ai de facut :-*
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:21 pm

Adina scrie:Draga Claudia , m-a impresionat pana in adancul sufletului gestul fiului tau ! Mandra mamica ! Bravo lui ! Asa face si Adi al meu ! Asa ca imi inchipui ce-o fi fost in sufletul tau ! >:D<

Si pentru tine , draga mea Costina, ma bucur din tot sufletul pentru cadourile primite !

Doua rasfatate , ce mai !
Imagine
Pentru voi , dragele noastre !

Gesturile inocente ale copiilor sunt cele mai deosebite ,sun unice....care ne umplu viata de multa bucurie!11 :) :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:24 pm

Adina scrie:
CLAUDIA scrie:DA,PRIMISEM ATATEA SFATURI CA NU MAI STIAM LA CARE DIN ELE MA PUSESEM DE ACORD CU SOTUL MEU....DAR GATA A TRECUT DE DATA ASTA ,REVINE PESTE O LUNA..

Peste o luna mai aveti vreo petrecere ? Ca de data asta a mers foarte bine ! Daca nu , venim noi cu solutii pana atunci sau eventual ne apucam noi sa pictam . Iti dai seama ce-o sa iasa ! :D Totul este sa ne dai tema !

E buna ideea nu?? :)) :)) :))
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 22, 2007 12:25 pm

gabrielle scrie:buna bucuroaselor >:D< :-*
pa adina mult succes in ce ai de facut :-*

buna gabrielle!Ce ai facut azi? :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 22, 2007 12:26 pm

pai treaba si acum am intrat sa vorbesc cu voi ca doarme copilu :) si sa fie liniste :)
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Mar Mai 22, 2007 1:26 pm

Si eu ma bucur dragii mei pt cadouri:)
Sigur
am facut o mica apuza si am zis sa ami trec o tura pe-aici sa vad ce-ati mai spus

Adinaaaaaa te puup :-*
hana
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?