COSTINA scrie:buna seara,iubitii mei prieteni....acum am terminat curatenia in tot apartamentul..si pt ca am baut 2 cestti de cafea..ma cam inteapa miocardul...asa ca o sa stau linistita in pat
>:D< va pupic cu mare drag
Si dupa atata cafea mai poti dormii? Fugi in pat draga mea si spune-i miocardului sa o lase mai moale. Te imbratisem cu drag

Ziua buna somnorosilor. Scularea. Astazi am ascultat de chemarea
si m-am dat jos. Nu v-am spus? Ieri i-am inchis pliscul la domnul tipator si m-am intors pe partea cealalta. Mai sa intarzii la serviciu, noroc ca pasarelele au concert la ora fixa si m-au trezit ele cu spectacolul lor. Daca tot m-am sculat ma gandesc sa fac si cafeluta ca doar nu o sa plecati care pe unde aveti treaba, fara sa beti cafea.
este pregatit asa ca sa incep. Primul borcanas ramas pe masa de aseara este su sarbatoare. Peste ea adaug ganduri bune, multe urari de bine, un strop de asteptare, dar si unul de intelegere, apoi putina petrecere si veselie. Sa mai pun un strop de inviorare, optimism, vointa si un pic de bunavointa, cateva lingurite bune cu mangaiere, tandrete, bunatate, sinceritate, incredere, fericire, binecuvantare, multumire sufleteasca si multa, multa iubire. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta de astazi cu CANDOAREA COPILARIEI.

Tarrrrrrrrrrrrrrrrr, nu-i nimeni acasa sa-mi deschida usa? pe unde sunteti mama?
La multi ani pisicuta!!!

:)) :)) :))