...LA CORNU... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))aetheia scrie:ofelia scrie:....DE LA CINE ............ :)) :)) :))gabrielle scrie:wow asa de grav e ca ati si ragusit, eu nu am ragusit ca am baut ou :)) :)) :)) :))
Unde-i Nastase sa numere ouale lipsa???? :D :) :)) :)) :)) :)) :))
adi scrie:no ceau carmen!
i'm ză poet of this site
imi plac glumele mele, mereu rad la ele
ma gadil deobicei, ca sa rad si eu ca si ei
BUNA SEARA ...ACUM AM SOSIT ACASA ... :-*carmen scrie:Tarrrrrrrrrrrrrrrrr, nu-i nimeni acasa sa-mi deschida usa? pe unde sunteti mama?
carmen scrie:adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
nu am rezumate
ca nu am avut tv-eu
am nervi la greu
foaie rosie, foaie albastra
bun venit in casa noastra
vai daca stia mama cat sunt de talentat nu mai ma interna la clinica unde toti sunt in albi, sunt cu tontii draguti ne tin legati, nu stiu de ce, dar bine ca pot scrie cu o mana
Szia sefu, poetul nostru scapat din ... haine albe
BUNA FLORINA ....... :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<florina scrie:Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! eu sunt aici
:-* :-* :-*
...VAIIIIII ....CE M-AM SPERIAT....? :)) :)) :))aetheia scrie:bau-bau! E cineva pe aici?????
Bau- bau- bau!:)) :)) :))
carmen scrie:Mihaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ai fugit la nani?
aetheia scrie:carmen scrie:Mihaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ai fugit la nani?
Inca nuuuuuuuuuuu. cantam si dansam....am prins curaj de la bautura Florinei! :)) :)) :)) :))
.... :)) :)) :)) ...HAI SA-MI TRAIESTI , ADITA , O SA TE ANGAJEZ SA-MI FACI VERSURI PT NISTE CANTECE DE-ALE MELE ..... :)) :)) :)) O SA TE INSCRIU LA UNIUNEA SCRIITORILOR ... :)) :)) :)) CA AM PILE .... :)) :)) :))adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
nu am rezumate
ca nu am avut tv-eu
am nervi la greu
foaie rosie, foaie albastra
bun venit in casa noastra
vai daca stia mama cat sunt de talentat nu mai ma interna la clinica unde toti sunt in albi, sunt cu tontii draguti ne tin legati, nu stiu de ce, dar bine ca pot scrie cu o mana
...HAI CA TE AJUT SI EU LA GADILAT :)) :)) :)) :)) :)) :))adi scrie:no ceau carmen!
i'm ză poet of this site
imi plac glumele mele, mereu rad la ele
ma gadil deobicei, ca sa rad si eu ca si ei
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori