..BINE TE-AM GASIT ....CE FACI? EU AM CITIT PANA ACUM ... :-*carmen scrie:Buna ofelia, bine-ai venit
CLAUDIA scrie:SEARA BUNA DRAGI MEI,AM LUAT SI EU O STICLA DIN ALEA ADUSE DE FLORINA ,PE CEA VERDE...CAND INCEPE PETRECEREA?
ofelia scrie:BUNA ,GABRIELLE , CE FACI ,DRAGA MEA ...? :-* >:D<gabrielle scrie:buna ofelia :) :-*
ofelia scrie:.... :)) :)) :)) ...HAI SA-MI TRAIESTI , ADITA , O SA TE ANGAJEZ SA-MI FACI VERSURI PT NISTE CANTECE DE-ALE MELE ..... :)) :)) :)) O SA TE INSCRIU LA UNIUNEA SCRIITORILOR ... :)) :)) :)) CA AM PILE .... :)) :)) :))adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
nu am rezumate
ca nu am avut tv-eu
am nervi la greu
foaie rosie, foaie albastra
bun venit in casa noastra
vai daca stia mama cat sunt de talentat nu mai ma interna la clinica unde toti sunt in albi, sunt cu tontii draguti ne tin legati, nu stiu de ce, dar bine ca pot scrie cu o mana
CLAUDIA scrie:GABI ,MULTUMESC PENTRU FELICITAREA TRIMISA...AM DESCHIS-O AZI,CA IERI NU AM AVUT TIMP DECAT DE DISTRACTIE..
...DOR DE SOARE DOR DE MARE DOR DE PLAJA CU NISIP .....UNDE-I RIMA ?florina scrie:carmen scrie:
buna claudia, petrecerea sper sa inceapa curand. Astazi am venit cu acompaniament
si iar verde de mohor
mai ce dor, ce dor, ce dor
ofelia scrie:DRAGELE MELE , V-AM CITIT ,AM AFLAT CA V-ATI PETRECUT CU VIN ,,COLORAT ,,...AS MAI RAMANE SI EU LA PETRECERE DAR SUNT OBOSITA SI-MI ESTE SI FOAME ASA CA VA DORESC LA TOATE SA AVETI O NOAPTE BUNA CU VISE FRUMOASE :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
ofelia scrie:DRAGELE MELE , V-AM CITIT ,AM AFLAT CA V-ATI PETRECUT CU VIN ,,COLORAT ,,...AS MAI RAMANE SI EU LA PETRECERE DAR SUNT OBOSITA SI-MI ESTE SI FOAME ASA CA VA DORESC LA TOATE SA AVETI O NOAPTE BUNA CU VISE FRUMOASE :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
...FLORINAAAAAAAAAAAA, MI-E FOAME NORMAL ...NU VIRTUAL ....! SI UITE CA NU MA POT DESLIPI DE TASTE ....IAR ATI PUS SUPER GLU ...! :)) :)) :))florina scrie:ofelia scrie:DRAGELE MELE , V-AM CITIT ,AM AFLAT CA V-ATI PETRECUT CU VIN ,,COLORAT ,,...AS MAI RAMANE SI EU LA PETRECERE DAR SUNT OBOSITA SI-MI ESTE SI FOAME ASA CA VA DORESC LA TOATE SA AVETI O NOAPTE BUNA CU VISE FRUMOASE :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
ia niste tine si de foame si de sete....si de somn....asa zice BOSSU :D :D :D
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori