CLAUDIA scrie:ALEGETI UNUL MAI VREDNIC ...
scumpa mea ...iti spun Somnik pufos .,vise suave linga ingeras..si maine sa ai o zi minunata!Te pupik dulce si cu mare drag! :-* :-* :-* :x
CLAUDIA scrie:ALEGETI UNUL MAI VREDNIC ...
adiem scrie:ofelia scrie:NOAPTE BUNA ...NE VEDEM CURIND .... :-*florina scrie:ofelia scrie:ACUM CHIAR VA LAS ...PETRECERE FRUMOASA ..... :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
Noapte buna ofelia!
noapte buna scumpo !
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:wow ce cadou frumos ai primit aetheia )
hi hi hi hi! ai vrea si tu, ah? Cere, si ti se va da! :)) :)) :))
as normal ca as vrea dar las ca ti l las :)) :)) eu ma multumesc cu al meu de acasa
adiem scrie:gabrielle scrie:mersi Zana >:D< ti l dau inapoi :)) dar o sa fie obosit ca il pun sa imi bata covoarele :)) :))
auzi , iti dau un sfat ! da-le naibii de covoare !
carmen scrie:CLAUDIA scrie:ZANA MA FACI INVIDIOASA PE FETE...I-A FA O MAGIE SI TRIMITE SI LA MINE UNU,DA VEZI SA NU FIE INSURAT SI CU COPII ACASA CA NU MA BAG
SI DA SE POATE SA FIE BLONDUT CA MINE....CER PRE MULT?
E liber draga mea ca pasarea cerului
adiem scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:wow ce cadou frumos ai primit aetheia )
hi hi hi hi! ai vrea si tu, ah? Cere, si ti se va da! :)) :)) :))
as normal ca as vrea dar las ca ti l las :)) :)) eu ma multumesc cu al meu de acasa
fato, lasa povestile cu cel de-acasa !
sa fim serioase cine nu l-ar vrea pe Brad Pitt ?
gabrielle scrie:noapte buna si somnic pufos aetheia >:D< :-*
gabrielle scrie:noapte buna nynna somnic pufos >:D< :-* pun si eu pazniciu si lacatu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori