malimai scrie:Am raspuns 2 pagini la cele 30 ce mi-ati dat voi sa citesc.
Ufff,ce mult a fost.Si eu care vroiam doar sa va SALUT si sa va urez O ZI MINUNATA.
Va sarut cu drag!!!
he,he, he, cunsc,cunosc...
malimai scrie:Am raspuns 2 pagini la cele 30 ce mi-ati dat voi sa citesc.
Ufff,ce mult a fost.Si eu care vroiam doar sa va SALUT si sa va urez O ZI MINUNATA.
Va sarut cu drag!!!
CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA DRAGELE MELE,AM VENIT SA CAUT O RAZA DE SOARE CA LA PLOIESTI PLOUA CU TUNETE SI FULGERE...
carmen scrie:adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
nu am rezumate
ca nu am avut tv-eu
am nervi la greu
foaie rosie, foaie albastra
bun venit in casa noastra
vai daca stia mama cat sunt de talentat nu mai ma interna la clinica unde toti sunt in albi, sunt cu tontii draguti ne tin legati, nu stiu de ce, dar bine ca pot scrie cu o mana
Szia sefu, poetul nostru scapat din ... haine albe
CLAUDIA scrie:HAI CA M-AM APUCAT SI EU DE INVENTAT VERSURI...
800 DE PAGINI SCRISE
SI TOT PE ATATEA ,...VISE...
BUCUROSI NE-AM ADUNAT
SI NE PUNEM PE POSTAT
DEH, SUNT SI EU LA INCEPUT..
Adina scrie:carmen scrie:adi scrie:No servus!
foaie verde e furtuna
rds e pe luna
vantu' bate
[b]Szia sefu, poetul nostru scapat din ... haine albe
Se acorda premiul intaimaritului nostru poet !
Urmeaza statuia :D ....
adiem scrie:buna Adinuta
ce vremuri...ce vreme...m-ai ca as trage un pui de somn sau as vorbi cu niscai bucurosi ...
CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA DRAGELE MELE,AM VENIT SA CAUT O RAZA DE SOARE CA LA PLOIESTI PLOUA CU TUNETE SI FULGERE...
Adina scrie:adiem scrie:buna Adinuta
ce vremuri...ce vreme...m-ai ca as trage un pui de somn sau as vorbi cu niscai bucurosi ...
Buna, Marie ! Acu' observai si eu ca nu vorbesc singura :D chiar ma gandeam ca poate ma vede careva si ma duce acolo unde-i dragu' nostru Adi :))
Adina scrie:adiem scrie:buna Adinuta
Buna, Marie ! Acu' observai si eu ca nu vorbesc singura :D chiar ma gandeam ca poate ma vede careva si ma duce acolo unde-i dragu' nostru Adi :))
Adina scrie:CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA DRAGELE MELE,AM VENIT SA CAUT O RAZA DE SOARE CA LA PLOIESTI PLOUA CU TUNETE SI FULGERE...Buna , Claudia ! La Alba sa stii ca este muuuult soare si e tare frumos , da'-i cam cald ! Iti trimit si tie
adi scrie:Adina scrie:adiem scrie:buna Adinuta
Buna ziua bucurosilor!
si la arad este cald.. dar vine ploaia ca doar la noi asa e vremea..
adiem scrie:chestia cu rimele se ia...
mamaaaa... ce de bucurie...
sa vezi ce-o fi la 1000 !
adiem scrie:recapitulare : alba, arad ...soare
ploi, buc nor si ploaie
concluzie : VREAU IN ARDEAL !!!!
adiem scrie:la noi s-a oprit ploaia dar e intunecat si...m-am suparat , nu mai raspund la nici un telefon fie ce-o fi gata pun pe usa "plecat " la club...
CLAUDIA scrie:L-AM PRIMIT PE DOMNUL SOARE...MULTUMESC TU NU VREI PUTINICA PLOICICA?SA TE RACORESTI?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori