ofelia scrie:...buna dimineata ,zana mea cea buna ,ca intotdeauna grijulie cu bucurosii sa le pregatesti cafeluta cu un gust inegalabil .....iti doresc sa ai o zi minunata ... :-* :-* :-*carmen scrie:. Am ajuns si la ziua de miercuri. Inca putin si iar lenevin. Nu stiu cum se face dar, parca as lenevii in fiecare zi. Cred ca-mi miroase a concediu. Nu stiu daca este oboseala de vina sau faptul ca ma duc la surioara mea. Ma mai gandesc
. Pana ma gandesc sa pun
pe foc si sa-mi aduc borcanasele aproape. Am sa rastorn in ibricel borcanasul cu bucurie peste care pun un strop de veselie, daruire, inviorare si innoire, cateva ganduri bune, sa nu uit acea candoare a copilariei si mult suflet,
Mai adaug cateva lingurite cu varf de optimism, bunavointa, bunatate, compasiune, chiar si un strop de emotie si asteptare, prietenie, multa sinceritate, incredere si multa, multa iubire. Si inca mai este loc si pentru ceea ce va doriti voi de la ziua de astazi. Indulcitorul este DORINTA..
O zi in care toate dorintele sa prinda viata
drga mea zana ..chiar daca timpul ma preseaza uneori ,sau nu am loc la calculator..nu rezist sa nu savurez minunata ta cafeluta pregatita cu atatea ingrendiente miraculoase,nu rezist sa nu va salut ,sa va citesc si sa va simt aproape!simt ca imi iau doza de bucurinol ..si ..ziua mi se pare mult mai frumoasa alturi de voi1 >:D< >:D< >:D< >:D< :) :) :)