gabrielle scrie::)) a fost bine se vede ca am un copil cuminte chiar daca mi a zis ca alearga pe colidor cu baietii e ok si bani nu mi a cerut inca :))
adiem scrie:gabrielle scrie::)) a fost bine se vede ca am un copil cuminte chiar daca mi a zis ca alearga pe colidor cu baietii e ok si bani nu mi a cerut inca :))
ai vazut scumpa mea ce usor a fost ? ma miram eu sa manance mamici la sedinta cu parintii
CLAUDIA scrie:SARU'MANA ZANA,MA TEMEAM CA NU MAI VII SI EU ACUSICA TRE SA PLEC CA SE CULCA COPILU SI TRECEA ZIUA FARA SA TE IMBRATISEZ... >:D< >:D< >:D<
nynna scrie::( :( :( pe mine nimeni nu ma vede???/ :)) sunt chiar invizibila??/ :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
:(
Zana sunt si eu la apel! :)) :))![]()
![]()
ofelia scrie:ACUM ...CHIAR CA VA LAS ...SA AVETI O NOAPTE LINISTITA .... :x :x :x :-* :-* :-* >:D<
gabrielle scrie:nynna scrie::( :( :( pe mine nimeni nu ma vede???/ :)) sunt chiar invizibila??/ :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
:(
Zana sunt si eu la apel! :)) :))![]()
![]()
bun nynna :-*
ofelia scrie:ADIEM ,DRAGA , BAGAJELE LE-AM FACUT ...NUMAI CA MAINE MERG LA GRADINITA APOI MA DUC SA MA FAC FRUMOASA PT VOIAJ .....DOAR AM INTALNIRE CU BUCUROASELE DIN C-TA ....SI ASTAZI AM ALERGAT MAI TOATA ZIUA....CU DIVERSE PROBLEME SI DE SERVICI SI PT PLECARE ....SI PT DIVERSI SARBATORITI .... :-* :-* :-* >:D<
..credca eram mika si timida..ca de obicei..nu am indraznit sa strig mai tare :D :D :D :Dcarmen scrie:Buna ninuca. Ai intrat mai tarziu, dupa ce am verificat usa :D . Bun venit prietena draga >:D<
ofelia scrie:SI PT MINE VA FI O ONOARE SA FIU LANGA NISTE TALENTATE CUM SUNTETI VOI CELE DIN C-TA :-* :-* :-* >:D<
carmen scrie:ofelia scrie:ACUM ...CHIAR CA VA LAS ...SA AVETI O NOAPTE LINISTITA .... :x :x :x :-* :-* :-* >:D<
Noapte buna ofelia si imbratiseaza floricica si pentru noi. Nu uita sa saluti si marea
nynna scrie::) :) dragele mele .din pacate trebuie sa ma retrag ca a venit copilul si vrea la cal!:D
asta-i-!!:D :D :( :( :( :( :( :(
Va urez tuturor prezentilor ,absentilor un SOMNUK PUFOS.vise placute iar maine soarele sa va zambeasca BUCUROS!O sa-imi fie tare dor de voi pian maine..si stiu ca o sa gasesc "n "pagini de citit ...!Va sarut cu mare drag ! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
nynna scrie::) :) dragele mele .din pacate trebuie sa ma retrag ca a venit copilul si vrea la cal!:D
asta-i-!!:D :D :( :( :( :( :( :(
Va urez tuturor prezentilor ,absentilor un SOMNUK PUFOS.vise placute iar maine soarele sa va zambeasca BUCUROS!O sa-imi fie tare dor de voi pian maine..si stiu ca o sa gasesc "n "pagini de citit ...!Va sarut cu mare drag ! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori