adiem scrie:carmen scrie:CLAUDIA scrie:AM SI EU O INTREBARE CINE ESTE ROMY?
Un prieten drag. Fondatorul acestui topic si cel care ne-a ajutat sa postam imagini si ne-a dat curajul de a pune poze cu noi pe forum. Multe a facut pentru noi romy. Mi-e dor de roooooooooooooooomy
pana la urma acesta e topicul care tine forumul in viata ,nu ?
aici e activitate , in rest mai putin ...
:)) :)) :)) :)) :)) :))malimai scrie:I-am cantat fetitei "Alunelu' ,alunelu',hai la joc" si "Podul de piatra" si a adormit pe loc.
Ce mai ,sunt buna.Bine ca nu m-a auzit nimeni.
Te pup gabrielle.trebuie sa plec.'Trebi' importante
COSTINA scrie:Buna dragi prieteni, eu citesc de zor despre comunicare organizationala..ce multe materiale am.....am avut o zi super incarcata, la 17.30 am si control la medic, ca nu m-am simtit tocmai bine in ultima perioada. Va las de stire mai pe seara.
Nu mi-a venti sa cred la ce pagina am ajunsssssssssssss..iar sunt in urma cu vreo suta de pagini:
Va pupic pe toti cu mare drag >:D< si ne mai auzim :-*
adiem scrie:Nu am vrut sa va dau emotii am vrut doar sa ne amintim de el,... !
Adina scrie:carmen scrie:adina
amalia
florina
Deci incep iar emotiile. Nu-i nimic dragelor, va vom tine pumnii si totul o sa fie bine
MULTUMIIIIIIIIIIM DIN SUFLET ! >:D< :-* Sa fie , vorba Florinei !
carmen scrie:adiem scrie:Nu am vrut sa va dau emotii am vrut doar sa ne amintim de el,... !
E foarte bine ca ne amintim de cei care intra mai rar. Spiridusa, sotia lui romy, este administrator pe mai multe site-uri si, normal ca tine ocupat calculator.
ofelia scrie:....BUCUROSI DIN TOATE TARA / :-* CE-MI MANGAIE INIMIOARA :-*Adina scrie:CLAUDIA scrie:SUNT O MICA POETA...
TALENTATA,COCHETA.. :))
...CORONITA MI-AM LUAT
CU BUCUROSI M-AM ADUNAT
SI M-AM PUS SI PE RIMAT :D
Adina scrie:Da, si eu astept vesti bune de la Costina !
Am ramas agatata pe forum , da' eram in alta parte !
Va imbratisez cu drag pe toti ! >:D<
O zi minunata , plina de iubire si bucurie !
adiem scrie:carmen scrie:adiem scrie:Nu am vrut sa va dau emotii am vrut doar sa ne amintim de el,... !
E foarte bine ca ne amintim de cei care intra mai rar. Spiridusa, sotia lui romy, este administrator pe mai multe site-uri si, normal ca tine ocupat calculator.
nu asta e problema ...doua calcu se gasesc intr-o casa , probabil ca nu-i mai permite timpul , viata e destul de complicata uneori...
CLAUDIA scrie:VAI DE MINE ,ALEA SUNT VASELE MELE....MI-A VENIT AJUTOR???
carmen scrie:aetheia scrie:Cat timp sunt la citit.....relaxati-va!
Capshuni.....sampanie..... o baie inmiresmata :)) :-* :))
Ce bine pica o baie acum. Nu va uitati ca intru in apa
ofelia scrie:BUNA SEARA ,BUCUROSILOR ......ASTA SEARA NU STIU ,INCA ,DACA MAI POT SA STAU DE VB CU VOI ......TREBUIE SA-MI PREGATESC BAGAJELE ....PLEC LA CUMPANA -CONSTANTA ....VINERI ,26 MAI , O SA MA INTALNESC CU FLORINA SI CU CELELALTE BUCUROASE DIN CONSTANTA ......O SA NE MAI VB ABIA LUNI SEARA ....PANA ATUNCI VA DORESC SA AVETI ZILE PLINE DE FERICIRE ....O SA VA DUC DORUL .....VA IMBRATISEZ CU DRAG .... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori