Ce seara minunata am trait.
‘Dragii mei, Am intrat intr-o casuta pe care scrie "raspunde" si va raspund.’. Nu-mi venea sa cred. Minunat.
Sa incep sa pregatesc cafeluta.

este aici asa ca...
“Va multumesc din inima pentru ce faceti pentru noi, va iubesc de nu mai pot si va admir pentru tot ce stii sa faceti”. Emotiile astea, sunt greu de stapanit. Astazi am sa pregatesc cafeluta cu toate lacrimile preschimbate in dragoste si fericire. Mai este loc si pentru dor, speranta, amintiri, bucurie, candoare, ganduri bune, sinceritate...
“Clubul nostru este unul dintre putinele locuri fara ganduri urate, fara cuvinte rele si plin de bucurie, asa cum ii sta lui bine”. Ati vazut ca si ea a observat cat de frumos este clubul nostru? Fac ce fac si tot acolo ma duce gandul. Si ce emotionata era! Mi-a scris mie pe mail

. Unde am ramas? A da, ceva pentru un gust mai bun.. EMOTII

.
Ce gust minunat!. Trebuie sa-i dam un aspect mai frumos. Stati sa vad ...
“Sunt cu voi in fiecare clipa, raspund oricarui mesaj cat de repede pot. Si nu uitati de adresa de gmail. Stie Adi, care e mai destept decat mine, ce sa va spuna. Ne-a facilitat mult comunicarea. Va pup mult. Teo”. Astazi nu reusesc sa ma concentrez. Gata. Am gasit, PRIETENIE
Va doresc o zi plina de prieteni, emotii placute si amintiri dulci