...ASTEA DA...MESERII..... :)) :)) :))Jokep scrie:Eu cred ca nu cheltui asa mult dar sa vedeti cand ma voi face mare o sa ma fac cumparatoare sau musafir
...ASTEA DA...MESERII..... :)) :)) :))Jokep scrie:Eu cred ca nu cheltui asa mult dar sa vedeti cand ma voi face mare o sa ma fac cumparatoare sau musafir

Jokep scrie:Eu cred ca nu cheltui asa mult dar sa vedeti cand ma voi face mare o sa ma fac cumparatoare sau musafir

gabrielle scrie:Jokep scrie:Eu cred ca nu cheltui asa mult dar sa vedeti cand ma voi face mare o sa ma fac cumparatoare sau musafir
si mie mi ar place o asemenea meserie :)) :)) dar inca nu sa infiintat

CLAUDIA scrie:PARCA NUMAI GEMENI CHELTUIE...?SA VEDETI LEOAICA...

...AI OBTINUT DOCUMENTELE NECESARE PT INFIINTAREA ACESTOR MESERII ...?...HAI ...SPUNE ....! :)) :)) :))Jokep scrie:gabrielle scrie:Jokep scrie:Eu cred ca nu cheltui asa mult dar sa vedeti cand ma voi face mare o sa ma fac cumparatoare sau musafir
si mie mi ar place o asemenea meserie :)) :)) dar inca nu sa infiintat
o infiintez eu

BUNA ,ADIEM ....DACA ESTI OBOSITA DU-TE SI FA NANICA ..... :-/ :-/ :-/adiem scrie:Doar va spun hello ...sunteti pe cai ?
eu sunt ...sub cal ...obosita rau !

adiem scrie:Doar va spun hello ...sunteti pe cai ?

Jokep scrie:adiem scrie:Doar va spun hello ...sunteti pe cai ?
De ce esti obosita ai tras la jug ?
Si bun gasit!

...ABIA ASTEPT SA-MI SPUI CARE SUNT ACELE DOCUMENTE .....! :)) :)) :))Jokep scrie:E cam noapte dar maine va promit ca fac rost de toate actele

CLAUDIA scrie:FETELOR,AM SPALAT TAPITERIA SCAUNULUI DE LA CALCULATOR IN IDEEA CA NU MA MAI ASEZ SI IMI TREMIN TREABA...DAR NU A TINUT ACUM MA DOARE SPATELE DE CAT M-AM COCOSAT ASUPRA TASTELOR....MERG SA IMI ADUC UN SCAUN DE LA BUCATARIE.. :))

ofelia scrie:...HAI ZII ....TRECI LA CONCRET .....! :)) :)) :))CLAUDIA scrie:PARCA NUMAI GEMENI CHELTUIE...?SA VEDETI LEOAICA...

adiem scrie:CLAUDIA scrie:FETELOR,AM SPALAT TAPITERIA SCAUNULUI DE LA CALCULATOR IN IDEEA CA NU MA MAI ASEZ SI IMI TREMIN TREABA...DAR NU A TINUT ACUM MA DOARE SPATELE DE CAT M-AM COCOSAT ASUPRA TASTELOR....MERG SA IMI ADUC UN SCAUN DE LA BUCATARIE.. :))
:)) :)) :)) :)) esti dulce!
mai exerseaza, trebuie sa faci dependenta la altele ca sa scapi de dependenta la calc

ofelia scrie:BUNA ,ADIEM ....DACA ESTI OBOSITA DU-TE SI FA NANICA ..... :-/ :-/ :-/adiem scrie:Doar va spun hello ...sunteti pe cai ?

ofelia scrie:DRAGII MEI DRAGI .INCERC SA MA RETRAG ...MAINE ,DUPA CUM V-AM MAI SPUS ,PLEC LA DRUM LUNG .....VA DORESC SA AVETI O NOAPTE CU VISE LINISTITE SI ZILELE CE VOR URMA SA VA FIE CU REALIZARI PE TOATE PLANURILE ....O SA-MI FIE DOR DE VOI ...VA IMBRATISEZ CU DRAG ... ! ( acum , la campina ,tuna puternic )...pupici pt toti bucurosii :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<

multumesc ,draga mea..... :-* :-* :-* >:D<CLAUDIA scrie:DRUM BUN DRAGA OFELIA SI NU UITA ,VOM FI CU GANDUL SI CU SUFLETUL LA TINE...SI LA FETE...

multumesc bucuroasa mea ... !gabrielle scrie:pupici :-* :-* :-* multi ca sa tina pana luni ofelia drum bun si te asteptam cu multe povestiri si poze si maine dupa munca iti urez si distractie placuta :-* :-*

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori