carmen scrie:Buna seara dragelor
Buna,Zana Buna >:D< :-*
COSTINA scrie:Tu?Claudia?Fa-mi si mie te rog din suflet un rezumat al bucurosilor..ce-ati mai zis..ca nu apuc sa citesc din urma...ca trebuie sa termin vreo 14 carti in 2 luni maxim
CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:Tu?Claudia?Fa-mi si mie te rog din suflet un rezumat al bucurosilor..ce-ati mai zis..ca nu apuc sa citesc din urma...ca trebuie sa termin vreo 14 carti in 2 luni maxim
EU SI GABI AM FOST LA CUMPARATURI SEPATAT EA A LUAT O PERECHE DE ADIDASI PT BAIAT EU NIMIK,OFELIA PLEACA LA CUMPANA,GEMENI SUNT CHELTUITORI,NYNNA CHELTUIE UNEORI SI BANII DE BILET,ADI SA ANGAJEAZA CU ACTE DIN IULIE....SI MA MAI GANDESC SA VAD DACA AM UITAT CEVA
gabrielle scrie:ce zi frumoasa o sa aibe Adi :x se vede ca Teo tine la el :)
carmen scrie:gabrielle scrie:ce zi frumoasa o sa aibe Adi :x se vede ca Teo tine la el :)
Asa este. Saracul adi nici nu stie ce sa faca mai intai. Acum cauta un mijloc de transport. Trebuie sa ajunga pana la ora 19 la buc.
CLAUDIA scrie:FELICITARI ADI,MERITI DIN PLIN CEA CE TI SE INTAMPLA,DAR VEZI DACA AJUNGI ACOLO SUS SA NU NE UITI..
carmen scrie:Am intrat sa va spun o poveste. Astazi adi a primit un telefon surpriza de la .... TEO. Iubitul nostru adi este invitat maine, de ziua lui, la Teoviziunea. Draga de TEO a tinut sa-l sarbatoreasca pe adi in acest fel. Maine toti bucurosii vor fi in fata televizorului.
CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:Tu?Claudia?Fa-mi si mie te rog din suflet un rezumat al bucurosilor..ce-ati mai zis..ca nu apuc sa citesc din urma...ca trebuie sa termin vreo 14 carti in 2 luni maxim
EU SI GABI AM FOST LA CUMPARATURI SEPATAT EA A LUAT O PERECHE DE ADIDASI PT BAIAT EU NIMIK,OFELIA PLEACA LA CUMPANA,GEMENI SUNT CHELTUITORI,NYNNA CHELTUIE UNEORI SI BANII DE BILET,ADI SA ANGAJEAZA CU ACTE DIN IULIE....SI MA MAI GANDESC SA VAD DACA AM UITAT CEVA
CLAUDIA scrie:
COSTINA scrie:imi cazuse netuuuuuu:(
carmen scrie:CLAUDIA scrie:AZI AM FOST IN RECUNOASTERE MAINE E ZIUA CEA MARE...:))
Maine lista de cumparaturi s-o vedem.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 7 vizitatori