adi scrie:Buna seara!
hai adi nu ne firbe...zi-ne iute !
cum fu ?
adi scrie:Jokep scrie:Seara si bun venit inapoi inparadis!
Multumesc pentru primire
Jokep scrie:Eu plec la nani ca imi pica ochii de somn asa ca o sa aflu mai multe.Nopta buna si somn pufos!
adiem scrie:ok, mai misc prin casa pana termini ca avem timp toata noaptea !
Flori, Nina, Carmen veniti , da ?
Unde sunteti toti ?
Am vazut-o pe Carmen ...te culci ?
Unde sunteti toti ?
CLAUDIA scrie:acum am ateriza si eu in club....BUNA SEARA DRAGELE MELE DOAMNE...
MERG SA VAD CE ATI PUS LA CALE CAT AM LIPSIT
Unde sunteti toti ?
carmen scrie:adiem scrie:ok, mai misc prin casa pana termini ca avem timp toata noaptea !
Unde sunteti toti ?
Cum sa ma culc? Astept episodul doi de lacrimi si emotii
nynna scrie:draga Zana ..emotiile si lacrimile de az ivor ramine intiparite in suflet mult timp de acum inainte ..acesta zi e unika in felul ei ..ptr noi toti!si v-a avea un loc aparte in inima noastra! :x :x :x :x :x
carmen scrie:nynna scrie:draga Zana ..emotiile si lacrimile de az ivor ramine intiparite in suflet mult timp de acum inainte ..acesta zi e unika in felul ei ..ptr noi toti!si v-a avea un loc aparte in inima noastra! :x :x :x :x :x
Ai dreptate ninuca. Maine sa o imbratisezi din partea mea pe ofelia, iar pe tine te pupicesc dulce
carmen scrie:adiem scrie:ok, mai misc prin casa pana termini ca avem timp toata noaptea !
Unde sunteti toti ?
Cum sa ma culc? Astept episodul doi de lacrimi si emotii
florina scrie:adiem scrie:ok, mai misc prin casa pana termini ca avem timp toata noaptea !
Unde sunteti toti ?
oi fi dormit eu aseara ca valiza in gara pana la 3 jumate dar azi NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU , chit ca musafirii mei ma vor vedea picotind :)) :)) :))
adiem scrie:CLAUDIA scrie:acum am ateriza si eu in club....BUNA SEARA DRAGELE MELE DOAMNE...
MERG SA VAD CE ATI PUS LA CALE CAT AM LIPSIT
haha, las ca vezi tu !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori