carmen scrie:nynna scrie:buna seara bucuroaselor..m-am intors de la cumpana si nu am rezistat sa va art niste poze ,asa cum v-am promis!
Am fost impreuna cu Amelia (Amika) la spectacolul de la Cumpana unde am ascultat-o pe viu pe Ofelia cantand "cucule".si" pe prispa"E o minunatie sa o asculti!
Buna ninuca. Hai sa vedem daca ghicesc. De la stanga la dreapta surioara mea florina, obosita foc, tu, slabuta esti mama dar frumoasa, amelia in brate cu ofelia si ... florile :D . Ghicii?
florina scrie:Draga ninus ITI MULTUMESC din suflet pentru darurile tale esti o dulceata de om. Te iubesc! :-* :-* :-*
carmen scrie:Bucuroaselor, acum ca sunteti aici, povestiti si ce ati facut, vorbit. Barfeeeeeeeeeee
amika scrie:Draga noastră Carmen
Clipe minunate am petrecut,păcat că timpul zboară ...aş fi oprit ceasul în loc ca să mai stăm de vorbă .
Zana nostra ..timp ptr vorbit nu am avut ..ptr ca Ofelia .Florina erau prinse in spectacol.. totul era programat...asa ca am vb printre picaturii!(din pacate)carmen scrie:Bucuroaselor, acum ca sunteti aici, povestiti si ce ati facut, vorbit. Barfeeeeeeeeeee
carmen scrie:amika scrie:Draga noastră Carmen
Clipe minunate am petrecut,păcat că timpul zboară ...aş fi oprit ceasul în loc ca să mai stăm de vorbă .
Ei, nu. Amanunte. Cum a fost concertul, cum stati cu cartile, cu desenele, tot
carmen scrie:Sigur o sa ai parte de inspiratie ninuca. Acum vino sa te imbratisez si sa te pup de noapte buna. Si pe tine amelia la fel si succes la lansarea cartii.
Noapte buna bucurosii mei dragi
CLAUDIA scrie:NOAPTE BUNA VA DORESC SI EU DRAGELE MELE DOAMNE MINUNATE....
VA MULTUMESC CA EXISTATI... >:D<
amika scrie:Un somn uşor
purtată pe-un nor
îngerii să te-ocrotească
oamenii să te iubească !
Cu drag
amika
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori