nynna scrie:adiem scrie:ceva lilieci constanteni mai sunt pe-aici ?
liliecii constanteni .sunt cam obositi dupa atatea emotii,evenimente .!!1!:)) :)
pai iti spun si eu somnic usor , atunci !
nynna scrie:adiem scrie:ceva lilieci constanteni mai sunt pe-aici ?
liliecii constanteni .sunt cam obositi dupa atatea emotii,evenimente .!!1!:)) :)
florina scrie:Noapte buna dragi bucurosi absenti motivati si nemotivatisa pastrati in suflet ziua de astazi cu bucurie si lumina
Jokep scrie:adiem scrie:Jokep scrie:eu am venit si voi vreti sa va culcati cum vine asta
buna gabrielle , jokep...tot am senzatia ca vorbesc cu un baiat jokep ai pus si avatarul acela...cine e ?
un actor am mai zis
adiem scrie:florinaaaaaaa zi-mi ceva si apoi hai sa ne culcam si noi ...speram sa vorbesc cu adi dar saracu cred ca e frant de pe drum ...
florina scrie:adiem scrie:florinaaaaaaa zi-mi ceva si apoi hai sa ne culcam si noi ...speram sa vorbesc cu adi dar saracu cred ca e frant de pe drum ...
buna mariutza :-* :-* :-*
buna gabi
sunt obosita dar n`am rezistat sa nu va citesc. sunt nevorbita dar promit sa ma revansez :-* :-* :-*
adiem scrie:florina scrie:adiem scrie:florinaaaaaaa zi-mi ceva si apoi hai sa ne culcam si noi ...speram sa vorbesc cu adi dar saracu cred ca e frant de pe drum ...
buna mariutza :-* :-* :-*
buna gabi
sunt obosita dar n`am rezistat sa nu va citesc. sunt nevorbita dar promit sa ma revansez :-* :-* :-*
acum m-am linistit , sa-ti zic noapte buna ?
CLAUDIA scrie:NU MI-AM REVENIT DAR NICI NU VREAU SA IMI REVIN ,IMI PLACE STAREA ASTA DE BUCURIE FARA LIMITE ,SIMT CA SI AZI E SARBATOARE...
florina scrie:Jokep scrie:eu am venit si voi vreti sa va culcati cum vine asta
pai mai predam stafeta de lilieci veterani si celor tineri...te iubesc liliac in devenire :-* :-* :-*
adiem scrie:Ce ti-au facut Floare mica ?
te-au cam stors dupa cate vad...
mergi la culcarica si apoi mai vedem...
te pup dulce
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori