carmen scrie:Draga de ea. Parca spuneai ca nu prinde romantica? Tine-o la tine pana luni si dimineata la 6 sa se uite la reluarea emisiunii de ieri
CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:Dragii mei, am intrat 1 minut sa va spun ca tocmai ce am primit telefon de la mama, in 30 minute e la mine acasaaaaaaaaaaa...Sotul meu deja s-a dus sa o astepte:)
Va pup pe toti si ne vb pe luni
fericit-o ,as vrea sa fiu in pielea ta mi-e un dor de mama..nu am vazut-o de un an...
iti doresc un week-end placut si sa te lasi rasfata..
carmen scrie:gabrielle scrie:ce zi frumoasa o sa aibe Adi :x se vede ca Teo tine la el :)
Asa este. Saracul adi nici nu stie ce sa faca mai intai. Acum cauta un mijloc de transport. Trebuie sa ajunga pana la ora 19 la buc.
COSTINA scrie:Simt ca ar fi REVELIONUL!!! Asa cu drag am asteptat sa bata orele 00.00!!!
Adi, MULTUMESC!!! Pentru absolut tot! Ca ma bucuri, ca simt ca am UN ADEVARAT PRETEN, ca te-am gasit aici si ca..imi vine sa plang de BUCURIE!!!
LA MULTI ANI! ITI DORESC DIN SUFLET ABSOLUT TOT CE-I DORESC COPILUI MEU!!!
Tot binele din lume si…te imbratisez cu asa mare drag de nici nu-ti inchipui!!!
:-* >:D<
[/img]
florina scrie:carmen scrie:Nu ne uita. I-am spus sa ne trimita bezele si, la cat este de calm acum m-a intrebat de unde sa le ia :))
:)) :)) :)) :)) :)) inteleptu` inteleptilor are si el scapari asa ca :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
florina scrie:carmen scrie: Astazi este o zi speciala, este ziua lui adi.![]()
asa ca-mi torn osi incerc sa ma trezesc
ca doar astazi o tinem intr-o petrecere a bucurosilor
am pregatit pentru iubitul nostru"tata de site" un![]()
Te iubim drag SPECIAL al sufletelor noaste!sa ramai acelasi OM MINUNAT .
Ne rugam Bunului
sa ai drumul vietii luminatsi plin de bucurii!
Inca o data "La multi ani!"
Adina scrie:
BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR ! Azi este o zi speciala , a venit si ziua asta, in sfarsit, ca pana acum tot socoteam cat mai este pana pe 25 !
LA MULTI ANI SI AICI , DRAGUL NOSTRU ADI !
Cafeluta la loc de cinste ! Multumim, draga zana ! >:D< :-*
Adina scrie:carmen scrie:Am intrat sa va spun o poveste. Astazi adi a primit un telefon surpriza de la .... TEO. Iubitul nostru adi este invitat maine, de ziua lui, la Teoviziunea. Draga de TEO a tinut sa-l sarbatoreasca pe adi in acest fel. Maine toti bucurosii vor fi in fata televizorului.
Doamne , cel mai frumos cadou pentru ADI ! Ne bucuram din tot sufletul pentru el si traim fericirea lui ca propria-ne fericire ! Minunea de TEO l-a chemat pe minunea asta de om care este ADI sa fie impreuna de ziua lui ! Nu mai am cuvinte ! :x
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori