malimai scrie:va sarut cu drag,doamnele mele dragi.Ce mai faceti?
Carmen,am citit lucruri minunate postate de tine.Esti atat de hotarata sa ne incanti!M-ai impresionat!
Ninuca,cum e pe litoral?Ai facut plaja si baie in mare?
malimai scrie:Am pregatit papica pt Diana si acum am pregatit si baia pt ea.Cum se obisnuieste la noi ,cea mica ii tine companie.E mare distractie pe capul lor,iar eu mai fur putin timp liber.
La iarba verde a fost foarte bine de dimineata,cand natura abia se trezise si dogoritor mai tarziu.In plus am avut vreo 300 de oi in vizita.Si-au lasat mirosurile pe acolo si apoi au plecat.Am ajuns acasa rosie ca focul.
Ce mai face Florina?
carmen scrie:Buna amalia, vino repede sa te imbratisez
Buna ninuca. Ai un pupic de la mine. Cum a fost astazi la festival?
nynna scrie:carmen scrie:Buna amalia, vino repede sa te imbratisez
Buna ninuca. Ai un pupic de la mine. Cum a fost astazi la festival?
Super!Chiar daca nu prea am avut timp sa vb pentru ca Florina ca de obicei era prinsa cu organizarea.. Galei laureatilor .Ofelia trebuia sa intre in recital!Eu si Amelia am asistat la "festivalul de cant Romanesc !,editaia a 4 a. Cumpana. pe scena careia au cantat:
Nicolaie Sabau
Floarea Calota
Nicoleta Voica
Angela Stoican
Dinu Iancu Salajeanu
vasilica Tataru
Elena Roizen
Elena Tranca
Marius Zgaianu
Ion Amititiloaie
Sirma Granzulea
Bandoiu Maria
Ofelia Harangus
efectiv a fost o zi minnata in care am ascultat adevarata muzica romaneasca populara!
Si dupa cum v-am promis v-am adus si poze!Mai mult o sa va povesteasac Ofelia si Florina carora le multumesc ptr invitatie si ca am avut fericita ocazie sa fiu martora unui astfel de eveniment in care se promoveaza tinerele talente lae muzicii populare!! :-* :-* :-* >:D< >:D<
malimai scrie:va sarut cu drag,doamnele mele dragi.Ce mai faceti?
Carmen,am citit lucruri minunate postate de tine.Esti atat de hotarata sa ne incanti!M-ai impresionat!
Ninuca,cum e pe litoral?Ai facut plaja si baie in mare?
malimai scrie:am avut azi si am luat un 8.5 frumos si mai am duminica.Mai am patru examene in fiecare duminica,plus practica.Vorba ceea...practica te omoara!
trece el si anul III si mai ramane unul.Iar la pensie mi-oi gasi si eu de lucru in contabilitate :(
carmen scrie:malimai scrie:am avut azi si am luat un 8.5 frumos si mai am duminica.Mai am patru examene in fiecare duminica,plus practica.Vorba ceea...practica te omoara!
trece el si anul III si mai ramane unul.Iar la pensie mi-oi gasi si eu de lucru in contabilitate :(
:)) Optimismul te omoara. Felicitari amalia. Iti vom tine pumnii in fiecare duminica.
malimai scrie:am avut azi si am luat un 8.5 frumos si mai am duminica.Mai am patru examene in fiecare duminica,plus practica.Vorba ceea...practica te omoara!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori