florina scrie:adiem scrie:gabrielle scrie:noapte buna si somnic pufos adiem >:D< :-* ai avut ce citi si scrie :)
noapte buna draga mea , vise frumoase floare... organizatoare (ce-mi plac rimele mele !)
au exagerat ce-i ce m`au numit asa....eu sunt doar un trepadus si atat
adi scrie:adiem scrie:asta da veste ! faci anul 4 in Buc ?stiam ca esti clasa a treia !
ma mut doar pe durata concediului, in sept revin in arad.
aetheia scrie:Buna dimineaaaatzaaaaaaaaaaaaaa, bucurie!
(ma agatz cu dintzii de forum si sper sa ma pot apropia mai des de calculator pentru a va posta)
aetheia scrie:(pozele sunt facute sambat pe 26.....data de pe aparat nu e corecta)
Care mai doreste?....care mai pofteste?....servitzi tort....sa ne indulcim!
adiem scrie:nynna scrie:adiem scrie:CLAUDIA scrie:MINUNAT NYNNA,MI-AI SMULS UN OFTAT CU POZELE ASTEA DAR SI CU CELELALTE,ALATURI DE ARTISTI NOSTRI DRAGI..
superbe...mai ales cea cu nisipul... tu le-ai facut Nina ?
nu fata mea Mirabela..am rugat-o eu sa faca astfel de poze..c!![]()
![]()
)
)
corect, eu salut ideea cu nisipul care curge ...fain de tot !
sunt multe pe internet (prelucrari ) chiar m-am saturat de ele dar cand vad una autentica, facuta de cineva , simt nevoia sa salut si sa multumesc pentru ea ! Bravo !
adi scrie:nynna scrie:Bine ,multmesc ptr intrebare!Lucian e plecat in primul voiaj pe mare pe post de cadet..ii simt lipsa enorm,am emotii si stau cu grija!
Iar Mirabela invata foarte mult ptr bacalaureat si adimtere la SNSPA!
Iti dai seama cite emotii am avut ,cate o sa am ??
Dar cu ajutorul celui de Sus sper sa se termine cu bine!
Mult succes Mirabelei, oricum il va lua, fara probleme.
aetheia scrie:(pozele sunt facute sambat pe 26.....data de pe aparat nu e corecta)
Care mai doreste?....care mai pofteste?....servitzi tort....sa ne indulcim!
myky scrie:LA MULTI ANI ADI! tocmai ca te-am vazut in reluare la TEO, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si sanatoasa si norocoasa si dragastoasa!
BUNA DIMINEATA DRAGELOR, o saptamana frumoasa!
florina scrie:Felicitari mezina, si sa ne mai si certi din cand in cand :D
adiem scrie:aetheia scrie:Buna dimineaaaatzaaaaaaaaaaaaaa, bucurie!
(ma agatz cu dintzii de forum si sper sa ma pot apropia mai des de calculator pentru a va posta)
mi-ai lipsit bucuriciuca ...acum bine ca ai sosit cu gagalice cu tot...seamana cu tine de nu-i adevarat !
Adina scrie:...In clubul asta s-a rasturnat carul cu multumiri :)) !...
CLAUDIA scrie:am venit ,draga mea ,strange-ma cu foc...si tuca-ma :))
AM FOST LA TARA DUPA-AMIAZA...DOAMNE CE MIROS DE FLORI IN CURTE...MAMAIA SINGURA LA POARTA PRIVIND PE DRUM POATE POATE VINE CINEVA..CE MAI SURPRIZA I-AM FACUT ,NU SE ASTEPTA SA AJUNGEM LA EA ASA PE SEARA...AM CULES CRINI..VALI A MANCAT CAPSUNI DIRECT DE LA SURSA DOAMNE CE VIATA....CRISTI A FACUT GRATAR IAR EU CU BATRANICA MEA AM STAT LA TACLALE CULEGAND CEAPA ,MAZARE...SI ALTE VERDETURI...CE FERICITA ERA CA ARE CINE SA II GOLEASCA GRADINA...
nynna scrie:malimai scrie:Si cum se auzeau valurile prin telefon?
VVVUUUUUUUUUUUUUU.
Le-ai simtit?
cam asa arata marea astazi iar valurile se auzeau spargandu-se de mal
Iti trimit si o mana de nisip cal de pe litoral..!
cam asa arata plaja astazi!
sper ca aceste poze .te-au facut sa te simti macar un moment pe plaja marii Negre! :x :x :x :x
adiem scrie:adi scrie:Draga mea,eram sigura ca vei gasi ceva deosebit pt dragul nostru Adi,dar de data asta te-ai intrecut mulut,mult.Cu ocazia zilei de nastere a lui Adi,am dansat si m-am bucurat grozav de aceasta zi minunata.
VOI SUNTETI MINUNATI, NU TREBUIE, CAUTAT NIMIC :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori