malimai scrie:amika scrie:
Draga mea Amalia
Am reuşit să-mi formatez cal şi să,mi schimb reţeaua de net ,în rest emoţii ,emoţii şi iar emoţii ...
Lucrez la carte mai ies în lume împreună cu sora mea de suflet Nina mai participăm la evenimentele mondene iar în rest bine suntem cu toţii.
Succes în continuare la examene dacă mai ai!
te pupik
Multumesc mult Amelia.
Lucrezi la cartea ta proprie?una doar cu poeziile tale?
Iesiti la evenimente mondene?Si noua de ce nu ne povestiti?Vreau si eu sa stiu cum e in lumea artistilor.
malimai scrie:adiem scrie:Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit va pupic sa aveti o zi buna in continuare >:D< :-* o sa intru dupa sedinta, daca nu am dureri de cap
O zi minunata iti dorim, draga noastra Gabrielle ! Si nu uita : doua degetele si agenda :D
si daca nu reusesti, traiasca google ! gasesti tot ce vrei mai bine decat ti-ar spune o invatatoare afectata de propria importanta, na , ca nu mi-a trecut oftica !
ce-i,ce-i, ca nu inteleg?
carmen scrie:Buna gabrielle. Ai luat notite? :D
carmen scrie:Frumos.
Gabrielle, trebuie sa ies. Am un drum de facut pana la sora mea.
Iti doresc o noapte minunata.
Pentru toti bucurosii, Noapte buna si somn cu vise frumoase
gabrielle scrie::)) :)) :)) cam asa ceva si sa ma vezi toata vara umbland pe la licee asta o sa fie vacanta de vara
carmen scrie:gabrielle scrie:drum bun carmen si o noapte frumoasa >:D< :-*
Multumesc dar, gabita sta la un bloc distanta :)) , drum de pijama cum spune ea :))
carmen scrie:gabrielle scrie:drum bun carmen si o noapte frumoasa >:D< :-*
Multumesc dar, gabita sta la un bloc distanta :)) , drum de pijama cum spune ea :))
nynna scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) cam asa ceva si sa ma vezi toata vara umbland pe la licee asta o sa fie vacanta de vara
Cunosc povestea..si eu am trecut prin asta de 2ori ..odata cu baiatul emotii stress,apoi cu fata,,,emotii stres...si in fiecarean schimba politica examenelor :D:D
Ce ace iti doresc multa rabdare ,si mult succes! :) :-* :) :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori