aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) chit ca se adoarme cu capul pe taste tot se adoarme cumva
de adormit cu gandul la voi....da
de visat ca atstez ca nebuna si postez pe forum....da
de adormit pe tasatura inca nu :)) :)) :))
:)) :)) e bine asta
aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) chit ca se adoarme cu capul pe taste tot se adoarme cumva
nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie::)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) las cal sa rada in locul meu..ca eu am restrictii de la fam! :D :D :D :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) i as trimite dar nu vor inca aetheia
las` ca-i bine....''te poti rade'' in voie si fara restrictzii ca noi. :)) :)) :))
si io! si io! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
iuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuuuuuuu
bucuroaselor ..poate nu ma credeti dupa doza de bucurinol..mi-a trecut migrena.... :) :) :)
Vedetii ce efect are?? :)) :)) :)) :))
iuuuuhuuuuuuu!!!!!!!!!!1 :)) :)) :))
nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie::)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) las cal sa rada in locul meu..ca eu am restrictii de la fam! :D :D :D :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) i as trimite dar nu vor inca aetheia
las` ca-i bine....''te poti rade'' in voie si fara restrictzii ca noi. :)) :)) :))
si io! si io! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
bucuroaselor ..poate nu ma credeti dupa doza de bucurinol..mi-a trecut migrena.... :) :) :)
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie::)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) las cal sa rada in locul meu..ca eu am restrictii de la fam! :D :D :D :)) :))aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) i as trimite dar nu vor inca aetheia
e bineee, e bineeee, e foooooarteeeee bineeeeeee! :)) :)) :))
nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) i as trimite dar nu vor inca aetheia
E binee e foarte binee!!!!!!!!!1
ca ma "indop" bucurieee! :))
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) i as trimite dar nu vor inca aetheia
E binee e foarte binee!!!!!!!!!1
ca ma "indop" bucurieee! :))
nu ingrasa deloc! ne scapa de riduri cica! :)) :)) :))
Da-i din bice cu bucurinol
pan` la forum un ocol! (daca n-are ritm si rima....nu se pune...suntem doar noi trei) :)) :))
aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) e bine e bine e foarte bine :)) :))
1 2 3 start!
si-acum toate trei in cor! eeeeee bineeeeeeeeeeeeee! DA!
aetheia scrie:Declar pe propria raspundere ca nu-mi mai pot controla genele!.....Va rog sa-mi aprobatzi saltul spre a mea perna!
o bucuroasa somnoroasa! :D
aetheia scrie:Declar pe propria raspundere ca nu-mi mai pot controla genele!.....Va rog sa-mi aprobatzi saltul spre a mea perna!
o bucuroasa somnoroasa! :D
nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) e bine e bine e foarte bine :)) :))
1 2 3 start!
E BINEEEEE E FOARTEEE BINEEE !!! :)) :)) :)) :)) :))
si o sa arati asa ca mineee!!!!1111 ) ) ) :)) :)) :))
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) e bine e bine e foarte bine :)) :))
1 2 3 start!
E BINEEEEE E FOARTEEE BINEEE !!! :)) :)) :)) :)) :))
si o sa arati asa ca mineee!!!!1111 ) ) ) :)) :)) :))
e bineeeeeeeeeeeee e foarte bine!
sa nu va mai aud cu varsta ca suntem cu toatele tinere!
atzi uitat???????.....cele mai frumoase, cele mai bucuroase si cele mai tinereeee fete! Da!
cum era mai departe jocul??/ :)) :)) :)) chiar am dat in mintea copiilor :)) :)) :))aetheia scrie:se facu ora unu...omu` negru n-a venit! :)) :))
aetheia scrie:se facu ora unu...omu` negru n-a venit! :)) :))
nynna scrie:cum era mai departe jocul??/ :)) :)) :)) chiar am dat in mintea copiilor :)) :)) :))aetheia scrie:se facu ora unu...omu` negru n-a venit! :)) :))
bucurinolul e de vina!
E binee?? :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori