. Buna dimineata bucurie. Gata sarbatorile. E timpul sa ne apucam de treaba. Dar ce vad? Bucatoaria mea straluceste de curatenie, ibricelul la fel, nu mai spun de cescute. Oare cine sa fi fost in vizita la mine?
aetheia scrie:nynna scrie:CLAUDIA scrie:EEEE, MAI E DE ASTEPTAT PANA LA CAFELUTA ZANEI...TOTUSI PREGATIM CESCUTELE...??
pregatim cescutele si ...asteptam??? :) :) :) Sau punem de un ceai de tei ca sa vina mos ene??? :) :) :) :D :D
pregatim cescutele....spalam ibricul....facem curat prin bucatarie....si mergem la somn. :)) :)) :))
. Ahaaaaaaaaaa, liliecii mei dragi am intrat pe aici. Chiar si cescutele le-au pregatit.
CLAUDIA scrie:
EU LE-AM PREGATIT...SA FIE PT.DIMINEATA..
Asa ca pun repede

pe foc si caut borcanasele. Primul strop de astazi este prietenie. Adaug toleranta, bunavointa, intelepciune, iubire, speranta, incredere, spontaneitate, buna dispozitie, multa caldura sufleteasca. Ma gandesc sa pun si cateva lingurite bune cu candoarea copilariei, putin joc, mangaiere si alinare, un strop de tandrete si intelegere, apoi iar multa iubire si prietenie, chiar si speranta, multa fericire si ardoare, innoire, buna dispozitie si veselie, generozitate, speranta si multa, multa daruire.
Si pentru ca unii, nu spui cine, vor un pic mai dulce cafeluta, am s-o indulcesc cu GINGASIE
Prietena mea, zana cea buna, este deja pregatita

"]
O zi plina de soare si caldura in suflete, iar gingasia voastra sa topeasca rautatea celor din jur