CLAUDIA scrie:SALUTARI DE LA DRAGA NOASTRA COSTINA II ESTE DOOOOORRRRRRR DE VOI....
Si noua ne este doooooooor de Costina ! O pupam dulce ! Si cand aude ca o strigam tare , tare sa mai dea cate o raita pe-aici !
Spor la studiu , Costina ! >:D<
CLAUDIA scrie:SALUTARI DE LA DRAGA NOASTRA COSTINA II ESTE DOOOOORRRRRRR DE VOI....
CLAUDIA scrie:LA ORA ASTA EU CAUT O ADRESA PE SITE LA LIBERTATEA ,L-AM CONVINS PE PUIUL MEU CA A VENIT TIMPUL SA RENUNTE LA O BUNA PARTE DIN JUCARII SI VINERI AM CITIT IMPREUNA POVESTEA UNUI COPILAS CARE NU ARE JUCARII SI CUM NOI AVEM FOAAAARTE MULTEEE AM HOTARAT IMPREUNA LA CARE RENUNTAM SI SA LA TRIMITEM COPILASULUI ACELA...
florina scrie:buna dimineata!
Ginika scrie:Salut ...de dimineatza! E marti, inca o ZI in sirul Vietii noastre...sa speram ca nu ne-o risipim cu actiuni inutile, ceasuri triste ori clipe NE-BUCUROASE :) !
O foarte minunata marti va doresc!
gabrielle scrie:ok gata se inchide forumu :)) :)) dau drumul la paznic si pun lacatu![]()
noapte buna si somnic pufos >:D< :-*
CLAUDIA scrie:BUNAAAAA ZIUAAAAAA FETE FRUMOASE.....A PLECAT COPILU LA SCOALA..DECI URMATORUL PAS E AICI....
MERG SA VAD CE AU MAI FACUT PARTENERELE MELE DE DISCUTIE.... >:D<
aetheia scrie:Bna dimineatza, bucurieeeee! :-* :-*
Trezirea fratilor, soarele-i sus pe cer! :-* :-*
Buna cafelutza, zana draga! :-* :-* curatzenie in bucatarie au facut spiridusii de noi! :)) :))
adiem scrie:buna dimineata si ...la revedere!
Ce zicea zana ? Sa ne apucam de treaba : eu o sa fac treaba care imi place mai mult, o sa zbor pana la Mediterana ...peste cateva ore voi fi on air la propriu !
Ramaneti sanatosi si mai usor cu calculatorul ...dauneaza grav sanatatii !
CLAUDIA scrie:TE SARUT DRAGA ADINA... :-* DECI LA MINE CHIAR E O PROBLEMA DE SANATATE CRED CA SUNT DUSA CU CAPUL PUTIN...ALTFEL CUM ITI EXPLICI CA IMEDIAT CE IESE VALI PE USA MA ASEZ AICI CU GANDUL CA STAU 2- 3 MINUTE SI MA APUCA ORA LA CARE SE INTOARECE SI ATUNCI SA VEZI CE INTRU IN PRIZA....MA APUC DE MANCARE SI DE CURATENIE...CU O VITEZA... :))
Sulfina scrie:Nu inteleg.Va rog multtt vreu explicatii... din ce am citit sa inteleg ca stai de vorba dar cum????
Eu acum sunt acasa, e o intimplare... iar la serviciu nu am net... de... Loteria Romana unde lucrez eu e f.f.f.f saraca. Si totusi mi-ar place sa vorbes cu multi dintre bucurosi dar habar nu am cum ..,
Ajutati o nepriceputa, va rog
>:D< >:D< >:D< >:D<
Sulfina scrie:Nu inteleg.Va rog multtt vreu explicatii... din ce am citit sa inteleg ca stai de vorba dar cum????
Eu acum sunt acasa, e o intimplare... iar la serviciu nu am net... de... Loteria Romana unde lucrez eu e f.f.f.f saraca. Si totusi mi-ar place sa vorbes cu multi dintre bucurosi dar habar nu am cum ..,
Ajutati o nepriceputa, va rog
>:D< >:D< >:D< >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori