Sulfina scrie:Fetelor, va pup dulce
Deci pina la urma am reusit...
Imi pare rau ca in timpil zilie nu pot sta de vorba.
V-am explicat... ce e cu saracia la Loto dar de...
Acum sunt acasa ptr. ca mi-a scazut tensiunea la 9 si trebuie sa ma refac.
Si fiind ca mai am zile de co si de anul trecut poate , ca sa vorbim mai des, imi mai scade tensiunea si alata data....(Doamne fereste)
Spuneti, va rog daca pina acum ati reusit sa va intinliti cu Teo . Pe Adi l-*am vazut la tv de ziua lui. Hmmm..... e un "geaman" ca si fiica mea. Ma uimit puterea si seriozitate la varsta lui. Parca eu la 17 ani visam inca ...nivci eu nu mai stiu ce...Bravo lui..

Da, ne-am intalnit cu Teo si pe forum si la Bucuresti (cativa dintre bucurosi am fost la "Intoarcerea Trandafirului" - o seara cu adevarat magica) ! La "De vorba cu Teo" ai sa vezi mesaje scrise de scumpa noastra . Sigur ca vine pe la bucurosi in limita timpului disponibil , da' este tot timpul cu sufletul si cu gandul alaturi de oamenii dragi ei !
Chatul cu Teo , deocamdata urmeaza a fi recuperat , pentru ca , datorita unor persoane foarte rau intentionate care ne-au "atacat" site-ul tocmai in seara cu pricina , o serie de date s-au pierdut !
Pe masura ce vei avea timp vei descoperi foarte multe lucruri frumoase aici intre bucurosi ! >:D<