nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
A fost la mine si am stat un pik la barfa....![]()
:D :D :D
Vezi că vine băiatul la tine !
nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
amika scrie:nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
Vezi că vine băiatul la tine !
ofelia scrie:buna sulfina si bine ai venit printre BUCUROSI ... ! pai ...draga mea ....sarmalele se fac la bucatarie .....la mine acasa .....si fii sigura ...sunt f.f. gustoase .....imi pare rau ca nu le poti gusta decat virtual ..... :-* :-* :-*Sulfina scrie:Buna Florina,
bine te-a gasit si pe tine..
Ofelia, unde zici ca faci sarmalele alea, mama ce bune ori fi
Va pup dragelor pe ziua de azi ca me exileaza fiica mea de la cal. Cica imi ajunge atat net.
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
...buna amika ....cate sarmale vrei sa mananci ... ? :-* :-* :-* te-am asteptat sa ma cauti la CUMPANA ....amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
Ofelia cică ne pregăteşte nişte sarmale ...abia aştep să le gust
ofelia scrie:...buna amika ....cate sarmale vrei sa mananci ... ? :-* :-* :-* te-am asteptat sa ma cauti la CUMPANA ....amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
...buna seara ,draga mea prietena ....sunt gustoase sarmalele facute de mine ....(IAR MA LAUD ...) IMI PARE RAU CA NU SUNT MAI APROAPE DE TINE ...TI-AS FI DAT SI TIE SA GUSTI DIN ELE ....DAR O SA-TI DAU RETETA .... :-* :-* :-*nynna scrie:ofelia scrie:buna sulfina si bine ai venit printre BUCUROSI ... ! pai ...draga mea ....sarmalele se fac la bucatarie .....la mine acasa .....si fii sigura ...sunt f.f. gustoase .....imi pare rau ca nu le poti gusta decat virtual ..... :-* :-* :-*Sulfina scrie:Buna Florina,
Va pup dragelor pe ziua de azi ca me exileaza fiica mea de la cal. Cica imi ajunge atat net.
virtual sau nevirtual draga Ofelia se simte mirosul pana aici...mmmmmmmmmm :)de sarmalute! :)
Catutza scrie:pot face o mica corectura cu acceptul vostru... draga este de fapt un drag
va pup pe toti Bucurosilor!
...BUNA SEARA , GABRIELLE ....SA STII CA SI MIE MI-A FOST DOR DE TINE ... ( am citit asta pe la nu mai stiu ce pagina ) PUPICI ... :-* :-* :-*gabrielle scrie:buna seara bucuroaselor >:D< :-*
ofelia scrie:...BUNA SEARA , GABRIELLE ....SA STII CA SI MIE MI-A FOST DOR DE TINE ... ( am citit asta pe la nu mai stiu ce pagina ) PUPICI ... :-* :-* :-*gabrielle scrie:buna seara bucuroaselor >:D< :-*
... CATE SARMALE VREI SA TI PUN IN FARFURIE ....?carmen scrie:amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
Oare ne da si noua sau numai le mirosim?
Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
:-* >:D< :-* >:D<
ofelia scrie:...buna seara ,draga mea prietena ....sunt gustoase sarmalele facute de mine ....(IAR MA LAUD ...) IMI PARE RAU CA NU SUNT MAI APROAPE DE TINE ...TI-AS FI DAT SI TIE SA GUSTI DIN ELE ....DAR O SA-TI DAU RETETA .... :-* :-* :-*nynna scrie:ofelia scrie:buna sulfina si bine ai venit printre BUCUROSI ... ! pai ...draga mea ....sarmalele se fac la bucatarie .....la mine acasa .....si fii sigura ...sunt f.f. gustoase .....imi pare rau ca nu le poti gusta decat virtual ..... :-* :-* :-*Sulfina scrie:Buna Florina,
virtual sau nevirtual draga Ofelia se simte mirosul pana aici...mmmmmmmmmm :)de sarmalute! :)
....SIPE CINE ....M-ATI BARFIT ......? :)) :)) :)) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
carmen scrie:Ia sa clopotimun pic poate se strang randurile.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 8 vizitatori