ofelia scrie:....SIPE CINE ....M-ATI BARFIT ......? :)) :)) :)) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
A fost la mine si am stat un pik la barfa....![]()
:D :D :D
SCUZEEEEEEEE AMELIA ....NU STIU UNDE MI-A FOST CAPUL ......CRED CA INCA NU MI-AM REVENIT DIN OBOSEALA .....PUPICI MULTI IUBIRE ..... :-* :-* :-*amika scrie:ofelia scrie:...buna amika ....cate sarmale vrei sa mananci ... ? :-* :-* :-* te-am asteptat sa ma cauti la CUMPANA ....amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
Ofelia cică ne pregăteşte nişte sarmale ...abia aştep să le gust
Doar am fost draga mea două zile la rând nu am făcut şi poze???
ofelia scrie:SCUZEEEEEEEE AMELIA ....NU STIU UNDE MI-A FOST CAPUL ......CRED CA INCA NU MI-AM REVENIT DIN OBOSEALA .....PUPICI MULTI IUBIRE ..... :-* :-* :-*amika scrie:ofelia scrie:...buna amika ....cate sarmale vrei sa mananci ... ? :-* :-* :-* te-am asteptat sa ma cauti la CUMPANA ....amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
ofelia scrie:SCUZEEEEEEEE AMELIA ....NU STIU UNDE MI-A FOST CAPUL ......CRED CA INCA NU MI-AM REVENIT DIN OBOSEALA .....PUPICI MULTI IUBIRE ..... :-* :-* :-*amika scrie:ofelia scrie:...buna amika ....cate sarmale vrei sa mananci ... ? :-* :-* :-* te-am asteptat sa ma cauti la CUMPANA ....amika scrie:carmen scrie:buna fetelor. sarmale?
unde sarmale?
carmen scrie:gabrielle scrie:pana acum bine ,acum un pic nervoasa :( nynna
S-auzim, de ce nervoasa?
CLAUDIA scrie:CLOPOTELUL M-A TREZIT DIN SOMN CACI DIN VISARE NU M-AM TREZIT INCA.... >:D<
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:pana acum bine ,acum un pic nervoasa :( nynna
S-auzim, de ce nervoasa?
pai nu pricep cum poate o matusa si o bunica sa faca diferenta intre copii :(
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:pana acum bine ,acum un pic nervoasa :( nynna
S-auzim, de ce nervoasa?
pai nu pricep cum poate o matusa si o bunica sa faca diferenta intre copii :(
Nu te intrista. Poate ai inteles tu gresit. Nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva.
Catutza scrie:aaaa Carmen, stii ca ultima oara avem probleme cu ochiul, se rezolva dar sambata am reusit sa imi fisurez o coasta, un mic incident la serviciuda, da stiu fac haz de necaz dar de ce sa fac acum :))
BUNA ,CLAUDIA ....MI-A FOST TARE DOR DE TINE ..... :-* :-* :-* ....LA MINE MIROASE A SARMALE .....CLAUDIA scrie:BUNA SEARA ,BUNA SEARA..OAMNENII DRAGI... >:D<
MAI ,DA CE MIROASE ASA DE BINE?SIMT MIROS DE SARMALUTE???? :))
Catutza scrie:aaaa Carmen, stii ca ultima oara avem probleme cu ochiul, se rezolva dar sambata am reusit sa imi fisurez o coasta, un mic incident la serviciuda, da stiu fac haz de necaz dar de ce sa fac acum :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori