gabrielle scrie:
nu am inteles gresit ca e vorba de fapte :( si eu incerc sa nu ma intristez dar ce sa ii fac celui mic care sufera si mai mult :(
Nu lasa puiul sa creada asta. Incearca sa gasesti o motivatie pentru 'fapta' rudelor tale.
gabrielle scrie:
nu am inteles gresit ca e vorba de fapte :( si eu incerc sa nu ma intristez dar ce sa ii fac celui mic care sufera si mai mult :(
...NICI NU GANDEAM CEVA RAU...... :)) :)) :)) ....amika scrie:ofelia scrie:....SIPE CINE ....M-ATI BARFIT ......? :)) :)) :)) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*nynna scrie:amika scrie:Am dat o fuguţă până la Ninuţa noastră să mai vb ,în rest liberă la mare....doar a fost sărbătoare .
A fost la mine si am stat un pik la barfa....![]()
:D :D :D
Stai liniştită am vb despre coperta cărţii la care lucrez .>:D< :-*
florina scrie:Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
:-* >:D< :-* >:D<
si eu ma inscriu la pupacit baietu` :-* :-* :-*
carmen scrie:florina scrie:Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
Doamna surioara mea. Pe mine nu ma pupi? Adica ce? Eu nu sunt pe lista ta?
carmen scrie:florina scrie:Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
florina scrie:gabrielle scrie:da asa e carmen asta incerc sa fac
gandeste pozitiv gabitza si nu arata supararea .
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Claudia, 'secsoasa' esti si mandra in avatar.
SI INCA NU AI VAZUT NIMIK.... :)) SA MA VEZI IN REALITATE.... :))
CE ZICI ACCEPTI PROVOCAREA?
nynna scrie:carmen scrie:florina scrie:Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
buna florina eu te tuk ... :-* :-* :-* :-* tu????? :D :D
carmen scrie:CLAUDIA scrie:carmen scrie:Claudia, 'secsoasa' esti si mandra in avatar.
WOW.Stai asa. Nu tu esti cea cu pocker-ul pe dezbracate. Vad ca va molipsiti.
Cum facem? punem camerele pe forum? :D
florina scrie:nynna scrie:carmen scrie:florina scrie:Catutza scrie:vin Carmen vin ... cu cat dor accept pupici de la tine:P
buna florina eu te tuk ... :-* :-* :-* :-* tu????? :D :D
si pe tine ninus :-* :-* :-* si pe claudia :-* :-* :-* :-* si pe gabitza :-* :-* :-* :-* si pe toti :-* :-* :-* ca mi`era un dor de voi :x :x :x
carmen scrie:CLAUDIA scrie:carmen scrie:Claudia, 'secsoasa' esti si mandra in avatar.
WOW.Stai asa. Nu tu esti cea cu pocker-ul pe dezbracate. Vad ca va molipsiti.
Cum facem? punem camerele pe forum? :D
...GABI ... NU STIU DESPRE CE ESTE VB INPROPOZITIE ...DAR SI EU SUNT ALATURI DE TINE INDIFERENT DE SITUATIE ....PUPICI... :-* :-* :-*CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:>:D< :-* ce bine imi faceti voi
TU ESTI O SCUMPA SI MERITI ASTA....
ofelia scrie:...GABI ... NU STIU DESPRE CE ESTE VB INPROPOZITIE ...DAR SI EU SUNT ALATURI DE TINE INDIFERENT DE SITUATIE ....PUPICI... :-* :-* :-*CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:>:D< :-* ce bine imi faceti voi
TU ESTI O SCUMPA SI MERITI ASTA....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori