aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
Am sosit la apel...ma agatzasem mai devreme de forum....dar pitica nu vroia sa faca nani.
....fug sa va citesc
salutari draguto!
inca mai petreci?dupa poza asa s-ar spune
aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
Am sosit la apel...ma agatzasem mai devreme de forum....dar pitica nu vroia sa faca nani.
....fug sa va citesc
BUNA SEARA COPILUL MEU BUN SI DRAG ..... :-* :-* :-*adi scrie:valeu lumee dati cu apa cam mi se face rau!
catuta e pe forum
buna seaaaraaa :-*
nynna scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
....fug sa va citesc
Fuguta ..ca ti-am oprit si tie sarmalute ,orez cu ficatei,saramura .peste prajit ,ardei iute, mamaliguta samantanika si inghetata cu cirese amare!
Sa ai pofta! :) :) :)![]()
...NOAPTE BUNA ,ZANA MEA ...SA-TI FIE SOMNUL LIN ..... :-* >:D<carmen scrie:Dragutilor, multumesc pentru tema din seara asta care m-a facut sa salivez din plin si ma duc la culcare. Poate un spiridus vine in somn si-mi da o sarmaluta. Minunata saramura. Off. Va las un pic de apa sa nu va inecati cu oasele de la peste sau sa stingeti arsura din gura dupa ce mancati sarmale cu acei ardei rosii (sigur sunt iuti).
Va doresc un somn plin de vise sarmaloase
CLAUDIA scrie:MIHA,POATE NE ADUCI SI NOUA O PORTIE DIN DOVLACEI PENTRU CARE AI TRUDIT AZI....
aetheia scrie:CLAUDIA scrie:MIHA,POATE NE ADUCI SI NOUA O PORTIE DIN DOVLACEI PENTRU CARE AI TRUDIT AZI....
gata...am pregatit o portie de dovlecei cu mushdei....cine doreste, cine pofteste? :)) :))
aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
I-a sarmaua neamule! :)) :)) :))
florina scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
....fug sa va citesc
treci intai si mananca ceva de pe aici ...ca ai ceva de citit :-*
NOAPTE BUNA DRAGUL NOSTRU ...UNICAT ...SA AI UN SOMN LINISTIT .... !Catutza scrie:si eu va multumesc pentru seara imbelsugata cu delicatese culinare dar mai ales cu prieteni deosebiti de bucurosi
va imbratisez cu drag si pe curand dragii mei
sarutari si pupaceli de la Catutza
malimai scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
....fug sa va citesc
salutari draguto!
nynna scrie:aetheia scrie:CLAUDIA scrie:MIHA,POATE NE ADUCI SI NOUA O PORTIE DIN DOVLACEI PENTRU CARE AI TRUDIT AZI....
gata...am pregatit o portie de dovlecei cu mushdei....cine doreste, cine pofteste? :)) :))
Pe acestia ii pastrez pentru maine ..ca sa nu mai gatesc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
CLAUDIA scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
SARMALE SA MANANCI TU...CA EU M-AM SATURAT DEJA....
EU SUNT LA DESERT..... :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
:)) :)) iao iao nu o lasa ia si mamaliguta :)) :)) :)) iuiuiuiuuuuuuuu
aetheia scrie:malimai scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
....fug sa va citesc
salutari draguto!
cu voi niciodata nu termin cu petrecerea :)) :)) :))
nu merge fatza mea cu sarmalele?....s-o schimb? :)) :)) :))
:)) :)) :)) :)) :)) la cate sarmale ne-a dat florina cu siguranta vom castiga ceva... :)) :)) :)) :))malimai scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
mai,tu vrei sa faci un ban?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori