florina scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
I-a sarmaua neamule! :)) :)) :))
:)) :)) iao iao nu o lasa ia si mamaliguta :)) :)) :)) iuiuiuiuuuuuuuu
se pare ca ai asteptat-o pe miha sa chiui![]()
![]()
ia mai zi o data , ce-mi place de mor parca va si aud :)
gabrielle scrie:florina scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
![]()
asta e pentru florina
iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :)) :))
ofelia scrie:ACUM MA RETRAG SI EU ....A SOSIT MOS ENE PE LA GENE ......VA IMBRATISEZ PE TOATE BUCUROASELE ....SI PE TINE ,NINNUTZA TE IUBESC MULT SI AI GEIJA DE TINE ,..... SI PE AMELIA I IMBRATISEZ CU MULT DRAG SI DOR .....ASTEPT CLIPA REVEDERII CU VOI ...PUPICI MULTI ..... :-* :-* :-* :-* :-* >:D<
CLAUDIA scrie:DUPA ATATEA BUNATATI.....MERG LA NANI...CA NU MAI POT DE SOMN ...VA PUP DULCE PE TOATE...
aetheia scrie:malimai scrie:aetheia scrie:Seara buna, bucurie!
Am sosit la apel...ma agatzasem mai devreme de forum....dar pitica nu vroia sa faca nani.
....fug sa va citesc
salutari draguto!
inca mai petreci?dupa poza asa s-ar spune
cu voi niciodata nu termin cu petrecerea :)) :)) :))
nu merge fatza mea cu sarmalele?....s-o schimb? :)) :)) :))
florina scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:iuuuuu iuuuuuuuuuu iuuuu si iarasi iuuuuuuuuuuu
![]()
ofelia scrie:ACUM MA RETRAG SI EU ....A SOSIT MOS ENE PE LA GENE ......VA IMBRATISEZ PE TOATE BUCUROASELE ....SI PE TINE ,NINNUTZA TE IUBESC MULT SI AI GEIJA DE TINE ,..... SI PE AMELIA I IMBRATISEZ CU MULT DRAG SI DOR .....ASTEPT CLIPA REVEDERII CU VOI ...PUPICI MULTI ..... :-* :-* :-* :-* :-* >:D<
CLAUDIA scrie:GATA ACUM IMI BEAU
malimai scrie:ofelia scrie:NOAPTE BUNA FLORINA ....SA AI UN SOMN LINISTIT SI MAINE O ZI MAI PUTIN STRESANTA....SI BAFTA LA EXAMEN ....PUPICI MULTI :-* :-* :-* >:D<
incepi examenele?cand ai?
Bafta,Fliii!
malimai scrie:ofelia scrie:NOAPTE BUNA FLORINA ....SA AI UN SOMN LINISTIT SI MAINE O ZI MAI PUTIN STRESANTA....SI BAFTA LA EXAMEN ....PUPICI MULTI :-* :-* :-* >:D<
Bafta,Fliii!
florina scrie:malimai scrie:ofelia scrie:NOAPTE BUNA FLORINA ....SA AI UN SOMN LINISTIT SI MAINE O ZI MAI PUTIN STRESANTA....SI BAFTA LA EXAMEN ....PUPICI MULTI :-* :-* :-* >:D<
Bafta,Fliii!
ofelia de ce ma culci??? :D noapte buna daca iti este somn :)) :)) :))
pai ar fi duminica...dar il voi da in toamna...caci am un drum de facut vineri
( prietenii stiu de ce... felicitari pentru reusite amalia si succes la celelate examene >:D<
florina scrie:incepi examenele?cand ai?
Bafta,Fliii!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 42 vizitatori