aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
spuneti repede ca cu` ii trezesc pe ai mei cu zgomotul
buhuhu :)) te ai speriat
aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
nynna scrie:aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
Omul negru te pomeneste...!!!!!11:D
:D :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
multzam....mi-a trecut! :)) :)) :)) :))
florina scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:M-a apucat sughitzul....ma pomeneste cineva???????? :)) :)) :))
multzam....mi-a trecut! :)) :)) :)) :))
frate de unde le scoateti :)) :)) :)) voi credeti ca sunt singura aici :)) :)) :))
florina scrie:va iubesc chiuitoarelor de mor... noapte buna sau mai bine zis secsi ...cum zice bosu`![]()
![]()
gabrielle scrie:sti florina ca semeni cu invatatoarea baiatului meu cel mic >:D< :-*
florina scrie:gabrielle scrie:sti florina ca semeni cu invatatoarea baiatului meu cel mic >:D< :-*
care gabitza ??? aia de la care trebuie sa iei notite ca nu intelegi nimic???? :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie:florina scrie:gabrielle scrie:sti florina ca semeni cu invatatoarea baiatului meu cel mic >:D< :-*
care gabitza ??? aia de la care trebuie sa iei notite ca nu intelegi nimic???? :)) :)) :)) :))
a nu, nu, e o doamna foarte buna :) aia e de la cel mare cu notite :))
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* si noi te :-* :-* :-*florina scrie:gata ! va mai :-* :-* :-* o data si zbor la vise...ce-o face zana ???? lilieciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii start la bantuit :)) :)) :))
florina scrie:gata ! va mai :-* :-* :-* o data si zbor la vise...ce-o face zana ???? lilieciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii start la bantuit :)) :)) :))
gabrielle scrie:florina scrie:gata ! va mai :-* :-* :-* o data si zbor la vise...ce-o face zana ???? lilieciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii start la bantuit :)) :)) :))
>:D< zana pregateste cafeaua pentru maine :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori