gabrielle scrie::)) :)) :)) sa mi caut si eu o cana
cred ca Zana trebie sa pregateasaca o oala mare de cafea :)) :)) :)) :)) :D :)) :)) :))
nynna scrie:Miha s-a dus la nanay???
Ca nu mi-a spus la revedere :( :( :( :( :( :( :D :D
nynna scrie:Lileci bucurosi..simt ca imi pika ochii pe tastatura....asa ca ma retrag in iuuuuuuuuuuuuuuuuusi e bineeee e foarte bineeeeeeeeeeeeee :)) :)) :))
Mi-am luat portia de bucurinol...si o sa dorm bucuroasa :)) :)) :))
Va pupik si va spun somnik pufos! :-* :-* :-* :-*
gabrielle scrie:punem si cafea :)
dar si masina ca sa fie macinata :)
asta ca sa ii fie mai usor zanei sa puna de cafea :-*
gabrielle scrie:dap nynna >:D< :-*
gata pun paznicu si lacatu![]()
sunt foarte fiorosi :))
carmen scrie:
Buna dimineata pofticiosilor. Trebuie sa ma scol de la 3 ca sa va citesc inainte de cafeluta. Cum plec, cum vine nasuc bocarnat si dai cu iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pana tarziu in noapte. Bine ca macar nu ati mai adus sarmale pe acolo ca incepeam de dimineata cu apa in gura. Dar cu bietii oameni ce-ati avut? Pana una alta sa pun ibricelul pe foc, sa macin
niste ganduri bune
si sa fac cafeluta. Daca tot este proaspat macinate incep cu ganduri bune. Peste ele pun prietenie, bucuria intalnirii, candoarea copilariei, veselie si iar veselie, spontaneitate si buna dispozitie. Sa nu uit sa pun o lingurita cu varf cu harnicie :)) Mi-au ramas cateva borcanase pline asa ca rastorn in ibricel pe cel cu dor, bucuria revederii, emotii, cu iubire si gesturi frumoase, intelegere si mangaiere, un strop de asteptare si unul de vesti bune, altul de multumire si multa, mulca caldura sufleteasca. Normal ca este loc in ibricel si pentru dorintele voastre. Pentru indulcitor am pastra borcanasul cu POFTA.
Va las cafeluta inca sa fie calda cand veniti
Va doresc o zi in care sa va satisfaceti toate poftele dar, mai ales, pe cea de viata.
[img]http://i145.photobucket.com/albums/r210/carmenstelutac/Ingeri/angels-
2592131.jpg[/img]
nynna scrie:Miha s-a dus la nanay???
Ca nu mi-a spus la revedere :( :( :( :( :( :( :D :D
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori