ofelia scrie:SA AVETI O ZI PLINA DE EVENIMENTE CARE SA VA BUCURE LA MAXIMUM....... :-* :-* :-* >:D<
aetheia scrie:nynna scrie:Miha s-a dus la nanay???
Ca nu mi-a spus la revedere :( :( :( :( :( :( :D :D
Va luasem cu mine-n somn....ne distram de minune-n visurile mele. :-* :-* :-* Adormisem ca-n gara! Niciodata nu mi s-aintamplat una ca asta....calculatorul, televizorul, luminile toate aprinse. :)) :)) :)) :))
iuuuuuuuiuuuuuuuu iuuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuuuu :-* :-* :-* :-*
CLAUDIA scrie:neata'lumae draga......am intrat repede sa imi beau cafeluta si o tai la treaba ,,,vad ca zana a avut grija azi sa adaoge si harnicie,.....multumesc zana ,dar sper ca nu ai pus prea multa....ca ce e prea mult strica.nu? :))
CLAUDIA scrie:ADINUTA.MASA PENTRU PRANZ O AI ASIGURTATA DE ASEARA,A FACUT OFELIA SARMALE....DACA NU AI CHEF SA GATESTI AZI ,VEZI CA SE DAU SI LA PACHET :)) DACA PAPI TOT PRIMESTI SI DESERT..ASTA ERA REGULA ASEARA..DAR SIGUR SE FAC SI EXEPTII... >:D<
aetheia scrie:acum observ ca sunt logate 3 constancence si gabrielle!
Gasca din ctzaaaaa e cea mai mare si mai tareeeeee!
iuuuuuuuuuu iuuuuuuuuu iuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
steff scrie:florina scrie: vine vacanta???
vine vacanta..doar ca se lasa asteptata
totusi, desi nu mi s'a mai intamplat pana acum..nu prea vreau sa vina vacanta..nu te speria nu am innebunit :)) ..doar ca o data cu ea vine si testarea asta pt cambridge pt care nu ma simt pregatita..dupa poate veni abia astept sa ajung la mare..aa,si mai fac si 18 ani ceea ce nu ma prea entuziasmeaza..prefer sa raman copilul mic si iresponsabil![]()
ca sa vezi ce drame existewntiale ma macina :))
Adina scrie:steff scrie:florina scrie: vine vacanta???
vine vacanta..doar ca se lasa asteptata
totusi, desi nu mi s'a mai intamplat pana acum..nu prea vreau sa vina vacanta..nu te speria nu am innebunit :)) ..doar ca o data cu ea vine si testarea asta pt cambridge pt care nu ma simt pregatita..dupa poate veni abia astept sa ajung la mare..aa,si mai fac si 18 ani ceea ce nu ma prea entuziasmeaza..prefer sa raman copilul mic si iresponsabil![]()
ca sa vezi ce drame existewntiale ma macina :))Oaaauuuu ! Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
Cat despre majorat , las' ca suntem copii si la 80 de ani ! :))
Adina scrie:
BUNA ZIUA , BUCUROSII MEI DRAGI ! Tocmai am ajuns ei eu dupa un examen partial si fug iute sa vad cu ce va mai laudati voi pe-aici ! Sper ca ati fost cuminti ! :))
malimai scrie:aetheia scrie:acum observ ca sunt logate 3 constancence si gabrielle!
Gasca din ctzaaaaa e cea mai mare si mai tareeeeee!
iuuuuuuuuuu iuuuuuuuuu iuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
sa traiasca constantenele ca tare sunt frumoase si haioase
nynna scrie:Draga mea bucuroasa.. Adinuta zana mica cum imi place sa te alint >:D
Ne spui si noua ce ai facut la examenul partial??<:) :) :) :) :)
Adina scrie:nynna scrie:Draga mea bucuroasa.. Adinuta zana mica cum imi place sa te alint >:D
Ne spui si noua ce ai facut la examenul partial??<:) :) :) :) :)
Buna , Nynnuca ! Tare-mi place cum ma alinti zana mica
>:D<
Pai , la examenul partial (SIAD), ce sa zic , nu a fost greu da' am avut multe subiecte si timp foaaaaarte scurt ! Da' tot a fost bine , chiar daca nu am terminat tot . Important este sa treci partialul ca sa intri la examenul final din sesiune !
CLAUDIA scrie:ADINUTA.MASA PENTRU PRANZ O AI ASIGURTATA DE ASEARA,A FACUT OFELIA SARMALE....DACA NU AI CHEF SA GATESTI AZI ,VEZI CA SE DAU SI LA PACHET :)) DACA PAPI TOT PRIMESTI SI DESERT..ASTA ERA REGULA ASEARA..DAR SIGUR SE FAC SI EXEPTII... >:D<
nynna scrie:adinuta ,vad ca esti adancita in lectura..ca ai ce citii )) :)) :)) :)) si daca te-am facut sa salivezi de la ospatul de aseara sa stii ca a mai ramas si ptr bucurosii de azi..![]()
![]()
(chiar daca amluat si la pachetel)
![]()
![]()
:)) :)) :)) :))
nynna scrie:atunci draga mea Zana Mica...iti doresc din tot sufletul multa BAFTA!!!!! pe mai departe si cu siguranta ..vei reusi ptr ca noi bucurosii suntem alturi de tine !!! >:D< >:D< >:D< >:D<
Adina scrie:CLAUDIA scrie:ADINUTA.MASA PENTRU PRANZ O AI ASIGURTATA DE ASEARA,A FACUT OFELIA SARMALE....DACA NU AI CHEF SA GATESTI AZI ,VEZI CA SE DAU SI LA PACHET :)) DACA PAPI TOT PRIMESTI SI DESERT..ASTA ERA REGULA ASEARA..DAR SIGUR SE FAC SI EXEPTII... >:D<
Mi-ati facut o pofta de-mi ploua-n gura. Ma dau in vant dupa sarmalute , da' ce sa mai zic de dovlecei
, ficatei si inghetata ! Imi plange stomacu' de foame ! :))
nynna scrie:Pai draga mea a mai ramas si ptr tine si ptr totii bucurosii care nu au fost aseara la ospat! :) :) :)A avut grija florina sa aduca o oala imensa ca ptr nunta! :)) :)) :)) :))
si apropo de dovlecei ..astazi imi fac si eu pofta..plec acum sa prajesc niste dovlecei sa fac si o salatica de rosii !!! deja salivez...
apoi revin sa va mai citesc :) :) :)![]()
![]()
:D
Adina scrie:nynna scrie:Pai draga mea a mai ramas si ptr tine si ptr totii bucurosii care nu au fost aseara la ospat! :) :) :)A avut grija florina sa aduca o oala imensa ca ptr nunta! :)) :)) :)) :))
si apropo de dovlecei ..astazi imi fac si eu pofta..plec acum sa prajesc niste dovlecei sa fac si o salatica de rosii !!! deja salivez...
apoi revin sa va mai citesc :) :) :)![]()
![]()
:D
Da, am vazut si ditamai oala cu sarmale de la Florina si ma gandeam ca ar fi suficient pentru toti bucurosii :))
Si apropo de dovlecei , cred ca ma urc intr-un avion si ...via Constanta ca tare-mi plac , iar de nu prind decolarea fug iute la piata si rezolv si eu pofta asta !:))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori