gabrielle scrie:aetheia scrie:Imi vine sa matur tot platoul ala cu parul blond si plin de fitze al Lacramioarei. :)) :)) :)) :)) :))
si eu si eu :)) :))
Bate palma....esti de-a mea!
give me five! :)) :)) :)) :))
:-* :-* :-*
gabrielle scrie:aetheia scrie:Imi vine sa matur tot platoul ala cu parul blond si plin de fitze al Lacramioarei. :)) :)) :)) :)) :))
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:mmmmmmmmm bun vin negresit >:D<
serveste-te! simte-te ca acasa!
Sa ai pofta!
(se mai uita cineva la mahalaua de nora entru mama?) :D :D :D
:)) :)) da eu ma uit
sper ca nu-ti place Lacramioara, ca ne luam la bataie :)) :)) :))
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:Imi vine sa matur tot platoul ala cu parul blond si plin de fitze al Lacramioarei. :)) :)) :)) :)) :))
Bate palma....esti de-a mea!
give me five! :)) :)) :)) :))
:-* :-* :-*
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:mmmmmmmmm bun vin negresit >:D<
serveste-te! simte-te ca acasa!
Sa ai pofta!
(se mai uita cineva la mahalaua de nora entru mama?) :D :D :D
:)) :)) da eu ma uit
sper ca nu-ti place Lacramioara, ca ne luam la bataie :)) :)) :))
nu ne luam ca nici eu nu o suport :)) :)) noi eu si cu inca o tipa am poreclito girafa
gabrielle scrie::)) :)) :)) sa nu ne auda atunci![]()
de cine iti place din casa?
CLAUDIA scrie:ziua buna va spun si eu cu draggggg....
IAR AM FOST IN ORAS..DE DATA ASTA SA IMI RIDIC BANUTI,CA DE ,AM CONTRIBUIT SI EU LA REFERENDUM.. :)) ACUM MA APUC SA GATESC CEVA DAR SUNT CU UN OCHI LA VOI....
gabrielle scrie:bineeeeeee la o vorba cu voi pe aici si un ochi la televizor :)
adi scrie:Adina scrie:Ati vazut ? Adi e la portita !Buna, ADI ! Ce faci , gata cu scoala pe ziua de azi ? >:D<
bunaaa da gata cu scoala
gabrielle scrie::)) :)) :)) nu am idee eu ma uit la nora pentru mama iau asa zise lectiidar nu prea sunt de luat :)) :)) ca m as bate cu nora din orice
asa ca doar privesc si ma amuz :))
nynna scrie:Dupa cum v-am spus azi am facut dovlecei prajiti cartofiori noi prajiti ,salata de rosii si va poftesc cu totii la masa! cu toata dragostea mea de bucuroasa!Imi cer scuze ptr caltatea pozei dar e cu telefonul!
Si daca mai doriti o ceasca de cafeluta ca desert .bombonele de cioolata si fructe!sper sa va placa!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori