CLAUDIA scrie:ziua buna va spun si eu cu draggggg....
IAR AM FOST IN ORAS..DE DATA ASTA SA IMI RIDIC BANUTI,CA DE ,AM CONTRIBUIT SI EU LA REFERENDUM.. :)) ACUM MA APUC SA GATESC CEVA DAR SUNT CU UN OCHI LA VOI....
draga mea nu e atat de greu principal e sa ai siteulCLAUDIA scrie:NYNNA SPUNE-MI TE ROG IN CATEVA CUVINTE CUM PUN POZA DIN CALCULATORUL MEU....
Adina scrie:CLAUDIA scrie:ziua buna va spun si eu cu draggggg....
IAR AM FOST IN ORAS..DE DATA ASTA SA IMI RIDIC BANUTI,CA DE ,AM CONTRIBUIT SI EU LA REFERENDUM.. :)) ACUM MA APUC SA GATESC CEVA DAR SUNT CU UN OCHI LA VOI....
Si cu banutii din contributia ta la referendum ce iti mai cumperi ? Sau nu prea ai timp de colindat magazine ?:))
Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit merg sa fac o baie :) ca mi se usuca greu claia de parrevin dupa Teo
Aualeu , pai atatea ore iti trebuie pana sa ti se usuce claia ? :))
gabrielle scrie:Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit merg sa fac o baie :) ca mi se usuca greu claia de parrevin dupa Teo
e lung pana deasupra dosuluisi foarte des :)) :))
Adina scrie:
BUNA ZIUA , BUCUROSII MEI DRAGI ! Tocmai am ajuns ei eu dupa un examen partial si fug iute sa vad cu ce va mai laudati voi pe-aici ! Sper ca ati fost cuminti ! :))
Adina scrie:steff scrie:florina scrie: vine vacanta???
vine vacanta..doar ca se lasa asteptata
totusi, desi nu mi s'a mai intamplat pana acum..nu prea vreau sa vina vacanta..nu te speria nu am innebunit :)) ..doar ca o data cu ea vine si testarea asta pt cambridge pt care nu ma simt pregatita..dupa poate veni abia astept sa ajung la mare..aa,si mai fac si 18 ani ceea ce nu ma prea entuziasmeaza..prefer sa raman copilul mic si iresponsabil![]()
ca sa vezi ce drame existewntiale ma macina :))Oaaauuuu ! Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
Cat despre majorat , las' ca suntem copii si la 80 de ani ! :))
nynna scrie:malimai scrie:aetheia scrie:acum observ ca sunt logate 3 constancence si gabrielle!
Gasca din ctzaaaaa e cea mai mare si mai tareeeeee!
iuuuuuuuuuu iuuuuuuuuu iuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
sa traiasca constantenele ca tare sunt frumoase si haioase
Sa ne vezi si in realitate. cat de frumoase si bucuroase..vuieste..litoralul cu noi)
)
)
)
) de la atata iuuuu!!!!!!!!!1 si iarasi iuuuuu!!!!!!!!!!!11
Si e bineeeee!!!!!!!!!!!!!!!e foarte bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si o tot o tinem in bucurieEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)) :)) :)) :))
ofelia scrie:BUNA ZIUA ,BUCUROASELOR .... !. AM SOSIT ACASA ,AM MANCAT ,( CA-MI ERA FOAME ) ,V-AM CITIT SI ACUM SUNT PE-AICI .... :-* :-* :-* >:D<
CLAUDIA scrie:ziua buna va spun si eu cu draggggg....
gabrielle scrie::)) :)) :)) nu am idee eu ma uit la nora pentru mama iau asa zise lectiidar nu prea sunt de luat :)) :)) ca m as bate cu nora din orice
asa ca doar privesc si ma amuz :))
nynna scrie:adi scrie:Adina scrie:Ati vazut ? Adi e la portita !Buna, ADI ! Ce faci , gata cu scoala pe ziua de azi ? >:D<
bunaaa da gata cu scoala
buna aditu !Pofteste de mananca daca iti place!
CLAUDIA scrie:Adina scrie:CLAUDIA scrie:ziua buna va spun si eu cu draggggg....
Si cu banutii din contributia ta la referendum ce iti mai cumperi ? Sau nu prea ai timp de colindat magazine ?:))
DE DATA ASTA LE-AM LUAT CADOU BAIETILOR MEI ...SUNT PRIMII BANUTI CASTIGATI DE MINE DUPA MUUULT TIMP...PT.VALI AM CUMPARAT UN ECHIPAMENT DIN ACELA DE FOTBALIST CU RADOI DE LA STEAUA..SI PT. CRISTI UN TRICOU...
gabrielle scrie:Adina scrie:gabrielle scrie:eu am iesit merg sa fac o baie :) ca mi se usuca greu claia de parrevin dupa Teo
e lung pana deasupra dosuluisi foarte des :)) :))
CLAUDIA scrie:uraaaaa am reusit sa pun poza din calculator cu ajutorul dragutei nynna...si ii multumesc pentru ajutor >:D<
la 1 iunie este pt.cine vrea sa ne vada...
malimai scrie:Na,ca m-ati lasat singura.
E un complot? :(
Merg si eu pe la sectorul 1 iunie
Adina scrie:CLAUDIA scrie:uraaaaa am reusit sa pun poza din calculator cu ajutorul dragutei nynna...si ii multumesc pentru ajutor >:D<
la 1 iunie este pt.cine vrea sa ne vada...
De data asta ti-ai luat notite ? :)) :))
CLAUDIA scrie:daca vreti sa vedeti ce pescar profesionist sunt am pus niste poze la alan-dala..sper ca nu supar pe nimeni...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori