CLAUDIA scrie:MI-AU VENIT BAIETII,MERG SA LE DAU DE PAPA...SI VIN MAI TARZIU,TARZIU CA AM MUSAFIRI DISEARA...VA PUP DULCE..
AI GRIJA CE FACI LA PETRECERE ... :)) :)) :)) SI POFTA MARE BAIETILOR ..... :-* :-* :-* >:D<
CLAUDIA scrie:MI-AU VENIT BAIETII,MERG SA LE DAU DE PAPA...SI VIN MAI TARZIU,TARZIU CA AM MUSAFIRI DISEARA...VA PUP DULCE..
Jokep scrie:Am lipsit cam mult dupa forum dar o sa revin in forta.Nu am avut timp sa va citesc si sa scriu dar vine vacanta acum cu trenu din franta
gabrielle scrie::x yupiiiiiiiii am reusit sa pun poza :-*
COSTINA scrie:Cate am pierdut :( petreceri, deschiderea unor rubrici noi...
Sulfina scrie:Dragele mele,
Au fost bune sarmalele? Ma da stiu ca aveti timp din belsug.Aseara erati la pag.930 si acum ati ajuns la 970. Sunt invidioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Nu e drept. Eu cand mai recuperez ? Ma bazez pe voi sa ma tineti la curent cu noutatile.Mai am de dat si vreo 3 examene... DE... daca la tinerete am facut altceva acum stau sa invat.... Luatiaminte voi, cei tineri..Toate lucrurile se fac la timpul lor. Exista un timp ptr. fiece lucru. Aveti grija
Adina scrie: Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
Adina scrie:Cat despre majorat , las' ca suntem copii si la 80 de ani !
steff scrie:iau si eu niste inghetata ca v'am zis ca dupa dulciuri sunt :x cat va mai povestesc una'douaAdina scrie: Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
poi amanunte nu prea am dat...nivelul e Advanced..am doua zile de examen 10 si 13 iunie...am 5 probe..si cam atat in mareAdina scrie:Cat despre majorat , las' ca suntem copii si la 80 de ani !
Jokep scrie:Unde e carmen ca nu am vazut-o pe ziua de azi?
steff scrie:Adina scrie: Cambridge ? Sper ca ai dat amanunte ca nu am apucat sa citesc tot ! MULTA BAFTA !
poi amanunte nu prea am dat...nivelul e Advanced..am doua zile de examen 10 si 13 iunie...am 5 probe..si cam atat in mare
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori