malimai scrie:va sarut dragilor.iar imi dati de citit.am plecat putin la lecturat ca acus merg la nani cu puiutii
Jokep scrie:cine are scarlatina?poate ma bag si eu in grup sa scap de scoala :))
ofelia scrie:Jokep scrie:cine are scarlatina?poate ma bag si eu in grup sa scap de scoala :))
VINO LA CAMPINA SI ...SIGUR VEI SCAPA DE SCOALA ..... !
DAR GRABESTETE CA A VENIT DEJA SANEPIDUL SI NE-A STROPIT CU SOLUTII ......POATE REUSESTI PE ULTIMA SUTA DE METRII SA MAI PRINZI MACAR UN MICROB ..... :)) :)) :)) :)) :))
malimai scrie:NOAPTE BUNA DRAGILOR.MERGEM LA NANI :-*
aetheia scrie:Hop si eu! :)) :)) :))
Seara buna dragilor! :-*
....alerg sa va citesc
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< draga Catutza buna seara >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< vezi ca au mai ramas dovlecei prajiti si salatica de rosii si ceva desert ..sperCatutza scrie:Buna seara Bucurosilor!!!
Mai aseara am vb de sarmale si azi la serviciu acelasi subiect a fost... sarmalele colegei de birou, ne-a inebunit cu ele... si acum sincer imi este cam foame... are cineva ceva si pentru mine?Ma multumesc si cu o imbratisare
nynna scrie:chiar e un motiv de bucurie!bv felicitari! >:D< >:D<gabrielle scrie:eu bine sunt bucuroasa ca am invatat sa pun poze :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 5 vizitatori