nynna scrie:malimai scrie:nynna scrie:malimai scrie:aetheia scrie:acum observ ca sunt logate 3 constancence si gabrielle!
Gasca din ctzaaaaa e cea mai mare si mai tareeeeee!
iuuuuuuuuuu iuuuuuuuuu iuuuuuuuu si iarasi iuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
sa traiasca constantenele ca tare sunt frumoase si haioase
Sa ne vezi si in realitate. cat de frumoase si bucuroase..vuieste..litoralul cu noi)
)
)
)
) de la atata iuuuu!!!!!!!!!1 si iarasi iuuuuu!!!!!!!!!!!11
Si e bineeeee!!!!!!!!!!!!!!!e foarte bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si o tot o tinem in bucurieEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)) :)) :)) :))
ti-am simtit bucuria prin mesajul asta.am avut fluturasi in stomac.
va iubesc foarte mult!!!
Si noi te iubim Amalaie draga :x :x :x :x
Catutza scrie:moaaaa, dovlecei prajiti? iam iam iam ... si oleaca de mujdei? mor aici singur in casa de fooaaaaaameeee :))
nynna scrie:aetheia scrie:....ma duc in parc cu piutica la agatzat de baietzei. :)) :)) :)) :)) :))
Va saurt si va ador! :-* :-* :-* :-*
ne vedem la noapteeeee....iuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
Buna bucurie ,veselie..te asteptam cu drag!Sa fiti cuminti ..sau mai bine zis agatati si ptr noi niste baietii![]()
![]()
![]()
![]()
)
)
) :D :)) :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie:>:D< ce usor e de pus poze ,acum o sa pun in cand in cand poze ,ca sa nu va intoxic cu poze multe :)) :))
Catutza scrie:Jokep, la bataia de linguri care o am e posibil sa rad tot din farfurie :)) hai poate iti opresc si tie :))
Catutza scrie:Buna seara Bucurosilor!!!
Mai aseara am vb de sarmale si azi la serviciu acelasi subiect a fost... sarmalele colegei de birou, ne-a inebunit cu ele... si acum sincer imi este cam foame... are cineva ceva si pentru mine?Ma multumesc si cu o imbratisare
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:....ma duc in parc cu piutica la agatzat de baietzei. :)) :)) :)) :)) :))
Va saurt si va ador! :-* :-* :-* :-*
ne vedem la noapteeeee....iuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuuuuuu :)) :)) :)) :))
Buna bucurie ,veselie..te asteptam cu drag!Sa fiti cuminti ..sau mai bine zis agatati si ptr noi niste baietii![]()
![]()
![]()
![]()
)
)
) :D :)) :)) :)) :)) :))
astazi doar mamici....nici un tatic la orizont :)) :)) :)) :)) :))
ofelia scrie:bucuroaselorrrrrrrrrrrrrrrrrr.... !
pe unde v-ati ascuuuuunssss ....!
hai ca dispar prin bucatarie .....este ora cand trebiue sa pregatesc masa pt sotul meu .....
vin mai tarziu .....! :-* :-* :-* >:D<
aetheia scrie:gabrielle scrie:>:D< ce usor e de pus poze ,acum o sa pun in cand in cand poze ,ca sa nu va intoxic cu poze multe :)) :))
am o dorintza...vreau sa-ti vad chipul...se poate?
..daca nu astazi macar de ziua noastra...pe-ntai iunie. :)) :)) :))
dupa ce termin aici de citit tre` sa fug in partea cealalata sa va vad iuuuuuuu :))
COSTINA scrie:Buna dragii mei bucurosi!
Iarasi vin cu scuze..nu am mai intrat de cateva zile bune rau pe-aici, maine dimineata primesc si eu raspuns..sa vad daca atat timp cat am lipsit de langa voi, imi aduce un raspuns favorabil de la firma care mi-a cerut sa propun cursurile.
In noaptea asta fac noapte alba, iara..ca sa pun la punct argumentarile pt fiecare curs...ce nebuneala, nu mai am timp de nimic...
:D :D :D :D ..poate doreste altceva..ofera-i lista cu meniuriCatutza scrie:bine, bine uite pe langa faptul ca impart dovleceii ii fac comanda si de una bucata pizza... e bine? sunt marinimos, nu? :D
nynna scrie::D :D :D :D ..poate doreste altceva..ofera-i lista cu meniuriCatutza scrie:bine, bine uite pe langa faptul ca impart dovleceii ii fac comanda si de una bucata pizza... e bine? sunt marinimos, nu? :D![]()
![]()
![]()
malimai scrie:ofelia scrie:buna ,malimai ....ziua de astazi a fost destul de obositoare ....am epidemie de scarlatina la gradinita drept pt care au venit de la sanepid pt a le face micutilor exudatul faringian.... in perioada aceasta copiii sunt obositi de asemenea si noi , cadrele didactice .... iar de fire de par alb ....ce sa-ti spun .....poate ar fi bine sa ma intrebi daca mai am vre-un fir de par ...negru .... :)) :)) :)) :-* >:D<
buna treaba.
Epidemie de scarlatina???cum s-a intamplat asa ceva?
bietii de voi,cred ca sunteti obositi si stresati
Jokep scrie:nynna scrie::D :D :D :D ..poate doreste altceva..ofera-i lista cu meniuriCatutza scrie:bine, bine uite pe langa faptul ca impart dovleceii ii fac comanda si de una bucata pizza... e bine? sunt marinimos, nu? :D![]()
![]()
![]()
Eu as dori si o vacanta se poate:))
nynna scrie:Jokep scrie:nynna scrie::D :D :D :D ..poate doreste altceva..ofera-i lista cu meniuriCatutza scrie:bine, bine uite pe langa faptul ca impart dovleceii ii fac comanda si de una bucata pizza... e bine? sunt marinimos, nu? :D![]()
![]()
![]()
Unde ..preferi??? :D :D :D :D Paris??Roma?? :)
..la Romantica >:D< >:D< >:D< >:D<Jokep scrie:nynna scrie:Jokep scrie:nynna scrie::D :D :D :D ..poate doreste altceva..ofera-i lista cu meniuriCatutza scrie:bine, bine uite pe langa faptul ca impart dovleceii ii fac comanda si de una bucata pizza... e bine? sunt marinimos, nu? :D![]()
![]()
![]()
Unde ..preferi??? :D :D :D :D Paris??Roma?? :)
Un loc unde poate sa incapa atatia bucurosi.Aveti oferte? :-*
Catutza scrie:uite ca a venit si prima dorinta... o vacanta, Ce zici de cateva zile pe meleaguri ialomitene? :D
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 5 vizitatori