Catutza scrie:uite ca a venit si prima dorinta... o vacanta, Ce zici de cateva zile pe meleaguri ialomitene? :D
Se poate pescui?Daca incap toti bucurosii de pe forum mergem si acolo.
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:>:D< ce usor e de pus poze ,acum o sa pun in cand in cand poze ,ca sa nu va intoxic cu poze multe :)) :))
am o dorintza...vreau sa-ti vad chipul...se poate?
..daca nu astazi macar de ziua noastra...pe-ntai iunie. :)) :)) :))
dupa ce termin aici de citit tre` sa fug in partea cealalata sa va vad iuuuuuuu :))
intra la alan dala si vezi ceva acolo nu e chiar chipu e doar parul :)) :))
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:>:D< ce usor e de pus poze ,acum o sa pun in cand in cand poze ,ca sa nu va intoxic cu poze multe :)) :))
am o dorintza...vreau sa-ti vad chipul...se poate?
..daca nu astazi macar de ziua noastra...pe-ntai iunie. :)) :)) :))
dupa ce termin aici de citit tre` sa fug in partea cealalata sa va vad iuuuuuuu :))
intra la alan dala si vezi ceva acolo nu e chiar chipu e doar parul :)) :))
daca e-n doua coditze ma duc...daca nu, baga o poza cu coditze :)) :)) :)) cu funditze:))
ofelia scrie:AETHEIA ...CRED CA DEJA AI INCEPUT SA SIMTI MIROSUL DE ...FRIPTURA DE PESARE CU PILAF SI SALATA DE CRUDITATI .....VREAU SA-I TRIMIT LUI CATUTZA ...DAR NU STIU SA POSTEZ ....SI SARACUTUL DE EL E MORT DE FOAME .....
DEJA AUD SIMFONIA TACAMURILOR ...... :)) :)) :)) :))
Catutza scrie:inca am ramas la stadiul "dorinta ta este porunca pentru mine" deci sa mi se ceara ca ma d-au peste cap de 3 ori ca zmeul din basme si tot fac rost :))
Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
aetheia scrie:ofelia scrie:AETHEIA ...CRED CA DEJA AI INCEPUT SA SIMTI MIROSUL DE ...FRIPTURA DE PESARE CU PILAF SI SALATA DE CRUDITATI .....VREAU SA-I TRIMIT LUI CATUTZA ...DAR NU STIU SA POSTEZ ....SI SARACUTUL DE EL E MORT DE FOAME .....
DEJA AUD SIMFONIA TACAMURILOR ...... :)) :)) :)) :))
terminati mai fratzilor ca salivez la propriu....vretzi sa raman fara lapte?...inca mai alaptez :)) :)) :)) :)) :))
Catutza scrie:Ofelia iti multumesc din suflet :-*
Catutza scrie:faza cu datul peste cap era sa reusesc astfel sa indeplinesc dorintele altora cat despre frumusetile ialomitei... eu sunt unul din exemplare :)) :)) :)) :)) :))
Catutza scrie:ahhh vacanta se apropie si anul asta sper sa reusesc sa fac ceva ce imi doresc de ani de zile. sa fiu de ziua mea la mare ... un vis neimplinit inca
Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
ofelia scrie:Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
FOAIE VERDE FOI CA VITA ...
CAND ERAM PE IALOMITA ...
FOAIE VERDE SI-AU DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
CAND ERAM IN SATUL MEU MA IUBEAM CU UN FLACAU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
IUUU..IU IU IU SI IARA IUUUUUU MAAAAAAAAAI ..... :)) :)) :))
ofelia scrie:Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
FOAIE VERDE SI-AU DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
Catutza scrie:Ofelia ... am incercat sa transpun versurile melodiei :))
esti atat de draguta si te ador dar nu mai conteaza ca nu stateam in sat problema ca versurile poetului spunea "ma iubeam cu un flacau" :)) :)) pai ce ma fac ca eu sunt tot baiet? :)) :))
CLAUDIA scrie:buna sera ...dragii mei...acum am terminat cu musafiri merg sa vad ce ati facut in lipsa mea...
FOAIE VERDE SI-UN DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori