CLAUDIA scrie:buna sera ...dragii mei...acum am terminat cu musafiri merg sa vad ce ati facut in lipsa mea...

daca esti musafir de o pruna ...iok ..daca esti de 2 prune ..se mai gaseste ceva :)) :)) :)) :))Catutza scrie:Claudia... eu am o problema in seara asta cred ca am ramas de aseara :)) cand spui musafiri ma duc cu gandul si la mancare :)) a mai ramas ceva si pentru mine :D

gabrielle scrie:aetheia scrie:ofelia scrie:AETHEIA ...CRED CA DEJA AI INCEPUT SA SIMTI MIROSUL DE ...FRIPTURA DE PESARE CU PILAF SI SALATA DE CRUDITATI .....VREAU SA-I TRIMIT LUI CATUTZA ...DAR NU STIU SA POSTEZ ....SI SARACUTUL DE EL E MORT DE FOAME .....
DEJA AUD SIMFONIA TACAMURILOR ...... :)) :)) :)) :))
terminati mai fratzilor ca salivez la propriu....vretzi sa raman fara lapte?...inca mai alaptez :)) :)) :)) :)) :))
sunt acre si amare nu sunt bune :)) :)) tu nu vezi ce am scris mai jos![]()
ofelia scriu asa ca sa nu piarda fata laptele

aetheia scrie:ofelia scrie:Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
FOAIE VERDE FOI CA VITA ...
CAND ERAM PE IALOMITA ...
FOAIE VERDE SI-UN DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
CAND ERAM IN SATUL MEU MA IUBEAM CU UN FLACAU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
IUUU..IU IU IU SI IARA IUUUUUU MAAAAAAAAAI ..... :)) :)) :))
frumooosss....mai departe, mai departe sa vedem ce facui cu flacaul in satul tau....aoleu aoleuuuu :)) :)) :)) :))
repidi ca-s tare curioasa :)) :)) :))

Catutza scrie:ei draga mea Ofelia... nu imi spune ca esti ialomiteanca de a mea
da da da a disparut Carmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

nynna scrie:CLAUDIA scrie:buna sera ...dragii mei...acum am terminat cu musafiri merg sa vad ce ati facut in lipsa mea...
Buna drga bucuroasa frumoasa!Cum ai petrecut cu musafirii ..erau de o pruna sau doua![]()
![]()
![]()
![]()
:)) :)) :)) :))

Catutza scrie:Claudia... eu am o problema in seara asta cred ca am ramas de aseara :)) cand spui musafiri ma duc cu gandul si la mancare :)) a mai ramas ceva si pentru mine :D

Catutza scrie:atheia nu si tu... nu sunt draga sunt drag :)) :)) :)) :))

gabrielle scrie:aetheia scrie:ofelia scrie:Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
FOAIE VERDE SI-UN DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
frumooosss....mai departe, mai departe sa vedem ce facui cu flacaul in satul tau....aoleu aoleuuuu :)) :)) :)) :))
nu fi curioasa ca nu e bine :)) :)) :))

aetheia scrie:Catutza scrie:atheia nu si tu... nu sunt draga sunt drag :)) :)) :)) :))
aoleuuuuuuuu aoleuuuuuuuuuuu.....ia spune-mi dragule, cum te simtzi printre atatea fumei? :)) :)) :)) :))
)
)
)
)

aetheia scrie:Catutza scrie:aetheia
eu nu facui nimic cu flacaul :)) :)) :)) :)) :))
nu tu, draga mea! :)) :)) :))
Ofelia e iubita flacaului...cred :)) :)) :))

ofelia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:ofelia scrie:Catutza scrie:ca sa justific de ce am ales meleagurile ialomitene... de acolo is ca locatie de bastina :D
FOAIE VERDE SI-UN DUDAU
CAND ERAM IN SATUL MEU
OF OF OF SI D0AOLEU
OF OF OF SI D-AOLEU ....
nu fi curioasa ca nu e bine :)) :)) :))
LA CEREREA VOASTRA .....
DAR AM SA MA-NTORC ACASA ...
MANDRULUI SA-I FIU MIREASA ...
CA MA-NDEAMNA INIMA
LANGA IALOMITA MEA
OF OF OF SI D-AOLEU
IUUUUUU IU IU IU IU IU IUUUUUUUUUU ....!

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori