Jokep scrie:Eu ies de pe forum poate mai intru maine daca am timp.Nopate buna tuturor! >:D< :-*
somnik pufos draga mea si maine soarele sa-ti zamabeasca cu bucurie! :-* :-* :-* :-*
Jokep scrie:Eu ies de pe forum poate mai intru maine daca am timp.Nopate buna tuturor! >:D< :-*
gabrielle scrie::( imi pare rau aetheia dar nu stiu ce sa fac :-/
CLAUDIA scrie:OFELIA DRAGA ASI VREA PANA DIMINEATA SI IAR SI IAR....CA TARE IMI PLACE...MULTUMESC..
aetheia scrie:gabrielle scrie::( imi pare rau aetheia dar nu stiu ce sa fac :-/
da-te de trei ori peste cap!...ce sa faci?...exerzezi ce ai invatzat astazi:))) adica sa postezi poze.....dimensiunea mai mica, ca d-aia se-ncarca greu
gabrielle scrie:mie mi se intampla sa citesc si sa ma napadeasca lacrimile :(
gabrielle scrie:Jokep scrie:Eu ies de pe forum poate mai intru maine daca am timp.Nopate buna tuturor! >:D< :-*
noapte buna si somnic pufos :-*
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::( imi pare rau aetheia dar nu stiu ce sa fac :-/
da-te de trei ori peste cap!...ce sa faci?...exerzezi ce ai invatzat astazi:))) adica sa postezi poze.....dimensiunea mai mica, ca d-aia se-ncarca greu
nu am poza mai mica :( imi pare rau
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::( imi pare rau aetheia dar nu stiu ce sa fac :-/
nu poza tre sa fie mica....e-o optiune acolo unde-o incarci.....dar lasa....ca e mai mult de povestit....maine la emisiunea de la pranz nora si mama...te bag in teme :)) :)) :)) :))
sa-ti iei caietu` si pixul ca altfel o patesti :)) :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie::( imi pare rau aetheia dar nu stiu ce sa fac :-/
nu poza tre sa fie mica....e-o optiune acolo unde-o incarci.....dar lasa....ca e mai mult de povestit....maine la emisiunea de la pranz nora si mama...te bag in teme :)) :)) :)) :))
sa-ti iei caietu` si pixul ca altfel o patesti :)) :))
incerc sa pun doar linkul sa nu se mai vada direct :)) :)) poate o vezi asa
Catutza scrie:mai fetelor fug spre bucatarie sa caut ceva de papa ca nu mai pot... revin
aetheia scrie:gabrielle scrie:mie mi se intampla sa citesc si sa ma napadeasca lacrimile :(
ce bineeeeeeeee!
nu sunt singuraAAAAA!
E bineeeeeee, e bineeeeeeeeee, e foarte bine! :)) :)) :)) :))
vreau sa-i multzumesc Nynei pentru gandurile frumoase....sa va multzumesc tuturor ca suntem cu toatili aici, va simt a-mi fi surori, o familie.
va ador si va iubesc. :-* :-* :-*
sincer...cu mana pe inima....jur pe rosu! :-* :-* :-*
nynna scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:mie mi se intampla sa citesc si sa ma napadeasca lacrimile :(
ce bineeeeeeeee!
nu sunt singuraAAAAA!
E bineeeeeee, e bineeeeeeeeee, e foarte bine! :)) :)) :)) :))
vreau sa-i multzumesc Nynei pentru gandurile frumoase....sa va multzumesc tuturor ca suntem cu toatili aici, va simt a-mi fi surori, o familie.
va ador si va iubesc. :-* :-* :-*
sincer...cu mana pe inima....jur pe rosu! :-* :-* :-*
Te cred draga mamaika de ingerascu nasuc rosu....numai caind te privesc(iar ma repet) zambesc si totul in jur imi pare luminos... :) :) :) :)
spontanietatea ,spiritualitatea ...ta ...e revigoranta......! >:D< >:D< >:D< :) :) :)
gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia am pus linkurile ,daca nici asa nu merge ma las pagubasa, maine imi iau carnetelu si imi zici cum sa le micsorez
se vede ca esti fetitza silitoare.....asa cum ingrosi literele cu "b"....exista o optiune unde dai click pe dimensiunea dorita aimagini....
maine, placerea va fi de partea mea....sa=ti ofer un autograf pe spatele caietului :)) :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 45 vizitatori